Türk futbolunu gömdüğü çukuru görmezden gelerek kaosun üzerine kaos eklemek için var gücüyle çalışan Aziz Yıldırım, medyada yer alan haberler ile gerginliği tırmandırmaya devam ediyor.

HTSPOR'dan Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre; özellikle sanal ortamda, “Nasıl olsa 1461’in maçı. Ne yaparsak yapalım Trabzonspor zarar görmez. Zaten pilot takımımız. Üst lige çıkamıyor” gibi yorumların sıkça görülmesi üzerine Fenerbahçe yönetimi de kolluk kuvvetlerine uyarılar yaptı ve güvenlik için ek tedbir istedi. Fakat tüm bunlara rağmen Sarı - Lacivertli cephede hala endişeli bir bekleyiş var. Geçen yıl Süper Final’in 5. haftasında oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçından daha büyük olayların çıkabileceğini düşünen başkan Aziz Yıldırım, kafileye net bir mesaj gönderdi. Başkan Yıldırım’ın, “Saldırı olursa hemen uçağa atlayıp geri dönsünler. Futbolcular bir de o gerginliği yaşamasın” şeklinde talimat verdiği öğrenildi. Bu durumun üzerine Fenerbahçe’nin bugünkü karşılaşmada olası bir taşkınlıkta ne yapacağı merakla bekleniyor.

Benzer haberler 2010-2011 sezonundaki malum olayların yaşandığı dönemde Trabzonspor taraftarları Sivas-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe formalarıyla sahaya girecek ve Fenerbahçe'nin hükmen mağlup olmasını sağlayacaklar şeklinde medyada yer almıştı. Huylu huyundan vazgeçmiyor olsa gerek Aziz Yıldırım bildiği oyunu oynamaya devam ediyor

Editör: TE Bilişim