Trabzonspor atkısını şike sürecini bahane ederek kabul etmeyen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fenerbahçe Derneği'nde Fenerbahçe formasıyla poz verdi.

28 Ocak 2012 Tarihinde Trabzon'da düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı 5. Gençlik Çalıştayına bizzat katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın burada kendisine Fırtına Gençlik Grubu Yöneticileri tarafından hediye edilmek istenen Trabzonspor atkısını şike sürecini bahane ederek almaması üzerine oluşan gelişmelerin ardından Bakan Kılıç'ın Köln Fenerbahçeliler Derneği'nde Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izledikten sonra ziyarette kendisine Jetbahis verilen Fenerbahçe formasıyla poz verdiği görüntüler ortaya çıktı.

Kılıç, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Düsseldorf Baskonsolosu Fırat Sunel ve Yurtdışı Türkler ve Akrabalar Toplulukları Başkanı Kemal Yurtnac ile birlikte Köln Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti.

Trabzonspor atkısını Trabzon'da kabul etmeyen Bakan Suat Kılıç'ın Fenerbahçelilerin Derneğinde kendisine hediye edilen 55 sırt numaralı Fenerbahçe formasını kabul ederek gülücükler saçması manidar karşılanırken, bu görüntülerin şike sürecinde nasıl karşılanacağı ise ayrı bir soru işareti.

Kılıç'ın Trabzon'a geldiği süreden bu zamana kadar geçen kısa zaman zarfında aradan ne geçtiği merak edilirken, Kılıç'ın bu görüntülerinin Trabzonspor camiasında nasıl karşılanacağı da merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim