Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün TAB Gıda isimli firma ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonuna yaptıkları başvurunun reddedildiğini hatırlatan Çebi, konulan harcama limiti sebebiyle ara transfer sezonunda Beşiktaş’ın transfer yapamayacağını birinci ağızdan açıklamış oldu. Taraftarın uzun süredir konuyu merak ettiğini ve heyecan yaşadığını belirten Çebi, bu haberi vermekten dolayı üzüntü duyduğunu fakat ellerinden birşey gelmediğini ifade etti.

Guilherme ile ilgili gündeme gelen transfer dedikodularına da açıklık getiren Ahmet Nur Çebi bu oyuncuyla direk bir temaslarının olmadığını, sadece menajeriyle şartlarla ilgili bir görüşme yaptığını söyledi. Bu şartları kabul etmediklerinin altını çizen Başkan Çebi, hala Guilherme’nin Beşiktaş ile medyada ilişkilendirilmesine bir anlam veremediğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulan kuralların kati olduğunu ve bu kuralların arkasından dolanmayı düşünmediklerini ifade eden Çebi halihazırdaki kadroyla sezon sonuna kadar yola devam edeceklerini açıkladı.