Her sene toplam borcu artan ve içinden çıkılmaz bir hal alan Beşiktaş’ta İkinci Başkan Adnan Dalgakıran herkesi hayrete düşüren bir açıklama yaptı.

Youtube’da yayın hayatını sürdüren BJK TV’ye konuşan Adnan Dalgakıran kulübün mali durumunun hiç iyi olmadığı söyledi. Ara transfer sezonunda 2 milyon liranın üzerinde bir harcama yapmalarının Federasyon tarafından engellendiğini dile getiren Dalgakıran dört ay içerisinde 700 milyon lira civarında bir ödeme yapmaları gerektiğini söyledi.

Tüm Servetini Verse Ödeyemez

Beşiktaş’a para veren bazı yöneticilerin borç ödeme niyetiyle vermediğini, transfer yapılması için para verdiğini ve bunu şova dönüştürdüğünü söyleyen Dalgakıran Beşiktaş’taki durumun içler acısı olduğunu söyledi. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin tüm servetini verse dahi Mayıs ayına kadar bulunması gereken paranın karşılanamayacağını söyleyen Adnan Dalgakıran mali tabloyu gözler önüne sermek için ilginç bir olayı da anlattı. Haciz memurlarının zaman zaman Beşiktaş yönetim binasına gelerek sandalya ve masaları haciz ettiklerini belirten Adnan Dalgakıran, kullandıkları bilgisayarların bile haciz tehditi altında olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim