Kartal, o maçtan sonra Bordo-Mavililer ile oynadığı 7 karşılaşmayı da kaybetmedi. Bu maçlardan 3 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrılan Siyah- Beyazlılar, böylece 7 karşılaşmadan 13 puanla ayrılmayı başardı.

Ali Palabıyık’la ilk randevu

Beşiktaş ile Trabzonspor, hakem Ali Palabıyık yönetiminde ilk kez karşı karşıya gelecek. Atmosferi yüksek bir maça ilk kez atanan 34 yaşındaki genç hakem, bugüne kadar ligde 38 karşılaşmada düdük çaldı. Palabıyık, görev aldığı bu karşılaşmalarda 215 sarı kart, 15 kırmızı kart gösterirken, 15 kez de penaltı kararına hükmetti. Geçen sezon, Süper Lig’de yönettiği 20 karşılaşmada verdiği 10 penaltı kararıyla, en çok beyaz noktayı gösteren hakem olmuştu.

Olcay ve Gökhan zaferi getirmişti

Siyah-Beyazlılar Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek. 2013-2014 sezonunun ilk haftasında bu statta oynanan maçı, Beşiktaş; Olcay Şahan ve Gökhan Töre’nin golleriyle 2-0 kazanmıştı. Öte yandan geçen sezon Trabzon’u Konya Büyükşehir Stadı’nda ağırlayan Kartal, sahadan 3-0’lık zaferle ayrılmıştı. Bu maçta Beşiktaş’a galibiyeti getiren sayıları; Veli Kavlak, Demba Ba ve Cenk Tosun’dan gelmişti.
Editör: TE Bilişim