Batshuayi'den istediği verimi alamayan Beşiktaş'ta gözler santrfor transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar, Alman ekibi Leipzig'in Real Sociedad’a kiraladığı 26 yaşındaki forvet Alexander Sörloth için kulübü ve menajeriyle temasa geçti. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında geride kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nı ise müzesine götürmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Aaron Boupendza ile prensip anlaşmasına varan, kulübü Al Arabi ile de anlaşan Beşiktaş'ın gelecek sezonki transfer hedefi Süper Ligi tanıyan ve başarılı olmuş yabancı oyuncularla anlaşmak.

Beşiktaş, Sörloth için devrede

Golcü transferi için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir isim gündeme geldi. Beşiktaş, Trabzonspor 'un eski golcüsü Aleksander Sörloth için devreye girdi.
Cenk Tosun için sürpriz teklif! Beşiktaş derken yeni adresi...

Kiralık olarak gittiği Real Sociedad'da toplam 26 resmi maça çıkan ve bu periyotta 5 gol atıp, 1 de asist yapabilen Norveçli oyuncu için bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile temas kuruldu, ayrıca menajeri ile bir ön görüşme yapıldı. Leipzig 20 milyon euro ödediği Sörloth'un satışına sıcak bakıyor.

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Beşiktaş yönetimi, Sörloth'u satın alma opsiyonlu kiralamayı planlıyor. Yapılan ilk görüşmede Alman ekibi kiralamaya sıcak bakmazken, siyah-beyazlılar satın alma opsiyonuyla bu işi sonuçlandırmayı hedefliyor.