Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Batshuayi'nin yerine golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş’ta, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Alexander Sörloth'u doğruladı.

Gelecek sezonun kadro yapılanması kapsamında ilk transferiNİ Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak yapan Beşiktaş'ta, henüz sözleşme yineleme görüşmelerinden sonuç alınamayan Cyle Larin ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Michy Batshuayi'nin yerine golcü transferi için arayışlar sürüyor.

Ajansspor'a özel açıklamalar yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, adı Beşiktaş ile anılan Alexander Sörloth ile ilgili olarak, "Sörloth'u kim istemez. Listemizde var, ilgilendiğimiz bir isim. Ancak bu transfer gerçekleşecek anlamına gelmez. Bonservisi var ve bu şekilde almamız zor. Kiralık olursa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

"Trpisovsky ile alakamız yok"

Gelecek sezona yeni bir teknik direktör yönetiminde başlaması beklenen Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Konferas Ligi play-off turunda Fenerbahçe'yi iki maçta da yenerek eleyen Svalia Prag'ın hocası Jindrich Trpisovsky ile ilgilendiği ileri sürülmüştü. Çek hoca hakkında da konuşan kazancı, "Bunlar nereden çıkıyor bilemiyorum. Trpisovsky alakamız yok, görüşmedik bile. Herhalde menajerlerin çıkardığı bir isim" ifadesini kullandı. 

“Çok korktum"

Gelecek sezon için Benfica'dan transfer edilen bir dönem Galatasaray forması da giyen Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'in takıma kazandırılmasında başrolü oynayan isimlerden biri olan Ceyhun Kazancı, Gedson'un Çaykur Rizespor'daki performansıyla ilgili olarak, "Galatasaray maçında Gedson sakatlanacak diye çok korktum. Maşallah çok iyi oynadı. Allah'tan korkulacak bir şey olmadı" dedi.

Trabzonspor'un 2 sezon önce 20 Milyon Euro'ya Leipzig'e sattığı 26 yaşındaki futbolcu sezon başında Alman ekibi tarafından La Liga takımı Real Sociedad'a kiralanmıştı. Norveçli futbolcunun Türkiye'ye olası transferinde öncelik hakkı eski takımı Trabzonspor'da bulunuyor.

Editör: TE Bilişim