Fransa’da geçen sezonu şampiyona olarak bitiren ve büyük sükse yapan Lille’de, bu sene işler istenildiği gibi gitmiyor. 
Daha önce Trabzonspor’da forma giyen Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz gibi isimlerin forma giydiği Lille, Ligin 19. haftasında sahasında Bordeaux’u konuk etti. 
Matmut Atlantique’de oynayan karşılaşmanın 18. dakikasında Bordeaux, Elis’in golüyle öne geçti.

Maçın 33. dakikasında Andre ile beraberliği sağlayan Lille, 45. dakikada Elis’in ikinci golüne engel olamayınca ilk yarıyı 2 - 1 yenik kapattı. 
İkinci yarının 77. dakikasında Burak Yılmaz’ın penaltı golüyle beraberliği yakalayan Lille, 84. dakikada Jonathan Davis’in gollüyle maçı 2 - 1 kazanmasını bildi. 
Karşılaşmada Burak Yılmaz, 89 dakika sahada kalırken, Zeki Çelik ise yedek kadrosunda yer aldı ancak oyuna dahil olmadı.


Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer edilen ve geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı ise Bordeaux maçı kadrosunda yer almadı. 
Son dönemde adı yeniden Trabzonspor ile anılan Yusuf’un bir süredir istenildiği gibi takıma dahil olamıyor. Yusuf geçen haftaydık Olimpik Lyon karşılaşmasını yedek kulübesinde izlerken bu hafta kadroya dahil olmaması ise dikkat çekti. Yusuf, bir lig maçında kadroya alınmadı.