Lille'in Montpellier ile 1-1 kaldığı ve şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldığı maçta milli futbolcumuz Burak Yılmaz, performansıyla Fransız basını tarafından eleştirilere maruz kaldı. France Football, Burak için "Lille Burak'ın kaçırdığı gollerin pişmanlığını yaşayabilir" yorumunda bulunurken, L'Equipe milli futbolcumuza 10 üzerinden 3 puan verdi.

Fransızların süper yıldızı Kylian Mbappe, yine sahnaye çıktı! Mbappe, iki gol atarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Paris Saint Germain, aldığı bu üç puanla lider Lille ile puan farkını bire indirdi. PSG'ye galibiyeti getiren goller Mbappe ve Icardi'den geldi. 90+2. dakikada Hamouma'nın golüyle beraberliği bulan St. Ettiene, Icardi'nin 90+5'teki golüyle yıkıldı.

MBAPPE SAHNEYE ÇIKTI YUSUF YAZICI VE BURAK YILMAZ ÜZÜLDÜ!

Bu sezon gösterdiği performansla Avrupayı sallayan Kylian Mbappe yine sahneye çıktı. PSG'nin St. Etienne ekibini ağırladı. Muhteşem bir gol düellosuna sahne olan maçı PSG 3-2 kazandı.

Maçta bir kez geriye düşen, 90+2. dakikada beraberlik golünü yiyen PSG pes etmedi ve artık son anlarda Icardi ile galibiyet golünü buldu. Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı gibi Türk oyuncuların formasını giydiği Lille, bu sonuca oldukça üzüldü.

BURAK YILMAZ'ASERT ELEŞTİRİLER

Lille, konuk ettiği Montpellier karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle şampiyonluk yarışında önemli bir 2 puan kaybetti. Bu karşılaşmada girdiği pozisyonlarda sonuca gidemeyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz, performansıyla Fransız basını tarafından eleştirildi.

L'Equipe gazetesi Montpellier kalecisi Jonas Omlin'i ön plana çıkartırken "Omlin, Burak Yılmaz'a hayal kırıklığı yaşattı. Burak kaçırdı, Omlin performansı ile parladı" yorumunda bulundu. Fransız gazetesi ayrıca, Burak Yılmaz'a 10 üzerinden 3 puan verdi.

Bir başka önde gelen Fransız yayın organı France Football ise Burak Yılmaz'la ilgili"Her maçın kritik olduğu final koşusunda Lille çok önemli 2 puan kaybetti. Liderin bu hafta başı ağrıyabilir çünkü rakipleri hemen arkasında. Lille, bu maçın ve Burak Yılmaz'ın kaçırdığı gollerin pişmanlığını yaşayabilir. Türk golcü önemli fırsatları değerlendiremedi" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim