Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Başakşehir'in Trabzonspor'u deplasmanda 0-2 mağlup ettiği maçın ardından konuştu.

Toroğlu, Süper Lig'in 5. haftasını da değerlendirdi.  

Erman Toroğlu yaptığı açıkalamalarda ''Trabzonspor’a bakıyorum, 2-3 kişi ile pres olur mu Süper Lig’de? Yaptığın takım Başakşehir takımı. Top tekniği yüksek oyuncular var.Trabzon hücumlarındaki tüm toplar Başakşehir’de kaldı. Başakşehir hücumlarında da dönen toplar Başakşehir’de kaldı. Bir de buna ukalalığı da kat. Buna kaleci de, defans oyuncuları da dahil. '' ifadelerine yer verdi.

Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi!

Trabzonspor'un kadrosunun Başakşehir'den iyi olduğunu belirten Erman Toroğlu açıklamasında '' Sen bugünkü takımımı yapamışsın. Başakşehir aldatmasın kimseyi, çok mu iyi oynadı? Ama şu var, Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi. Uğurcan’ın Rafael’e yaptığı müdahale net penaltı.VAR’a gitsen görürsün. Bir defans oyuncusu sağ taraftan stopere nasıl pas atar? Bakmasa da atmayacaksın çünkü kaptıracağın top direk gol pozisyonu. Hakem maçta bazı ikili pozisyonları devam ettirdi. Orada cesaretli iş yaptı. Komite genç hakemleri vermiş. Versinler, görelim. Bu haftalarda hakemi çıkarırsan çıkarırsın. 15. haftadan sonra çıkaramazsın, ezilir.'' ifadelerine yer verdi. (Ajansspor)