Sarı lacivertli kulübün başına 2018 yılının Aralık ayında taraftarın yoğun ısrarı üzerine gelen Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanından da 3 puanla ayrılamamasının ardından kulüpten ayrıldı.

Süper Lig’in ilk yarısında başarılı bir futbol sergileyen Fenerbahçe’de ikinci yarının başlamasıyla birlikte takımın kimyasında bozulmalar başladı. Ligin ikinci yarısında çok fazla puan kaybeden Fenerbahçe, son 5 maçından da galibiyetle ayrılamayarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Sarı lacivertli taraftarların en büyük hayal kırıklığı ise geçtiğimiz haftasonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın skoru oldu. 20 yıldır Şükrü Saraçoğlu Stadında Galatasaray’a boyun eğmemiş olan Fenerbahçe 3-1 gibi farklı bir skorla Galatasaray’a mağlup olunca Fenerbahçe’de sabırlar taştı. Ersun Yanal için son şans olarak görülen bu maçtan sonra da takımın başında kalan deneyimli teknik direktör, Antalyaspor maçının son saniyelerinde 1 puanı zor kurtarınca beklenen son yaşandı.

Ersun Yanal Ne Vaatler Vermişti

Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğü bırakmasının ardından özellikle sosyal medyada en çok konuşulan konu Ersun Yanal’ın vaatleri oldu. Ersun Yanal Fenerbahçe’nin başına geçtiği günden itibaren Fenerbahçe’nin sıralamayı belirleyen bir takım olacağını ve şampiyon olarak dördüncü yıldızı takacağını defalarca vaat etmişti. Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe’nin başına getirilecek isme karar vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim