2-0 'lık yenilgi sonrası konuşan Ersun Yanal, "Onur'u tebrik ediyorum. Ciddi bir sakatlık aşamasından sonra bu aşamaya geldi. Umaım bundan sonra ki maçlarda da bu şekilde mükemmele yakın oynar. Kaleci onur çok güzel bir kaleci kendisini çok tebrik ediyorum performansına performans katarak devam ederse daha da iyi olacağına inanıyorum. Onun gibi isimleri her zaman elde tutmak gerek Onur’un Türk futboluna daha çok hizmet edeceğine inanıyorum. Hiç durmasın böyle devam etsin.

Eksiklerimiz var. İzlenen iyi oyunumuzla sahada her zaman yer alacak bir takımız. Erkan'a gösterdiği kartı hakemin tartışılmaması gerekiyor. Oyuncu ne derse desin oyuncu haksızdır. Oyuncu orda haksızdır. Ceza kesildi. Artık ondan sonra ki kesilecek ceza çekilecek. Ondan sonra takıma girmesi gerekecek" dedi.

Fenerbahçe'den Meireles'e verilen 11 maçlık ceza ile ilgili olarak ise,
"Futbol geçen yıl yaşananlarla birlikte futbol markası yara aldı. Artık hep beraber çalışmak ve saha içerisinde ki saygıyı ve bu saygıyı seyredilebilir izlenebilir herkesin katılabildiği bir ortam yaratmaya mecburuz.
cezalar olacak. Bu konuda ben hukukçu değilib Avrupa'da ırkçılığa ada insan bedenine karakterine yapılan herşey büyük ceza. Futbol bunu emrediyor. Futbolun ırkçılık kesinlikle reddediliyor. Ceza konusuna gelince ona hukukçular karar versin benim işim değil" dedi.

Editör: TE Bilişim