Fenerbahçe takımının yer aldığı ligdeki karşılaşmalara ait biletleri, www.biletalsat.com  sitesinde bulabilirsiniz. Üstelik yalnızca basketbol karşılaşması değil, futbol ve konser etkinlikleri de dahil olmak üzere, birçok etkinliğe ait biletleri, sitede bulabilmeniz mümkündür. Fenerbahçe Basketbol bilet seçenekleri ve daha fazlası, yalnızca www.biletalsat.com sitesinde yer alıyor.

Fenerbahçe Takımının Tarihi

Takımın şu andaki karşılaşmalarının tamamı, sponsorluk anlaşmaları gereği, Ülker Sports Arena’da oynanmaktadır.

1823 yılında futbol hayatına başlayan takım ilk karşılaşmasını, Kuşdili Çayırı adı verilen alanda gerçekleştirir. Karşılaştığı takım ise futbolun anavatanı olan İngiltere’dir. Türkiye’de yaşayan İngilizler, Türklerle ilk olarak Kadıköy semtinin yeşil çayırlarında dostça karşılaşmalar düzenliyorlardı. Ara sıra Rum gençleri de bu karşılaşmalara dahil oluyorlardı.

1898 yıllarında ise dostluk karşılaşmaları sona ermiş ve kurulmaya çalışılan Türk Futbol takımları, işgal güçleri tarafından engelleniyordu. 1899 yılında ise bu döngüyü Fenerbahçe futbol takımı kıracaktı. Gerçekte de Fenerbahçe bu yıllarda kurulmuş ve futbol hayatına başlayabilmiştir.

Resmi olarak ise 1901 yılında Kadıköy’de Kadıköy Futbol Kulübü olarak kurulmuştur. Daha sonra ise adını Fenerbahçe olarak değiştirmiştir.

Günümüzde ise 4 büyükler olarak adlandırılan takımların arasında yer almaktadır ve ülkemizdeki en çok taraftara sahip olan takımlardan bir tanesidir.

Fenerbahçe Bilet Satın Alma Rehberi

Tarihte en çok karşılaşma yapan ve en çok taraftara sahip olan, Fenerbahçe – Galatasaray bilet imkanlarını, biletalsat sitesinde sahip olabilirsiniz. Sitenin kolay ve kullanışlı ara yüzü sayesinde, biletlerinizi hızlı ve sorunsuz olarak alabilirsiniz.

www.biletalsat.com sitesine giriş yaptığınızda, üst kısımda yer alan kategoriler bölümünde hangi karşılaşmanın biletini satın alacağınızın seçimini yapabilirsiniz. En üstte bulunan arama penceresinde ise dilerseniz karşılaşmaların ismini girerek, arama yapabilir, aradığınız karşılaşmayı daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Sitenin ana sayfasında yer alan önemli karşılaşmaları, tarihlerini ve bilet fiyatlarını bulabilirsiniz. Bu kısımda ayrıca karşılaşmanın hangi spor salonunda ya da stadyumda yapılacağını da görebilirsiniz.

Ayrıca biletalsat mobil uygulaması ile karşılaşma biletleri her an yanınızda yer alacak. Mobil uygulamayı, Google Play Store ya da Apple Store’lardan indirebilirsiniz.

Fenerbahçe maç bileti ve daha fazlası, biletalsat sitesinde sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilişim