Süper Lig'in 10. haftası itibariyle Fenerbahçe ligde 3. mağlubiyetini aldı. 


Trabzonspor yenilgisi sonrası futbolu saha dışına çıkartarak algı kampanyasına başlayan Fenerbahçe yönetimi, Alanyaspor yenilgisinin ardından taraftarlarının hedef tahtasına oturdu.

Tribünleri dolduran binlerce  Fenerbahçeli taraftar hep bir ağızdan maçın son dakikalarında takımlarını yuhalarken, maçın sona ermesinin ardından Ali Koç ve yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yaptılar.

Fenerbahçe'de Ali Koç'a yakınlığı ile bilinen trol hesaplar ile gerçek hesap kullanan Fenerbahçeli taraftarlar arasında sosyal medya üzerinden gerçekleşen tartışmalar dikkat çekti.

Tribünlerde yer alan binlerce taraftar futbolculara da tepki gösterirken,"Formayı çıkarıp, buradan gidin"  şeklinde tezahürat yaptı.

"YÖNETİM İSTİFA" SESLERİ

Öte yandan taraftarların hedefinde sadece futbolcular değil, Trabzonspor maçının ardından havalimanında destek sözü verdikleri Ali Koç da vardı. "Yönetim istifa" diye bağıran sarı-lacivertli taraftarlar, "Ali Koç buraya hesap ver taraftara" diyerek yenilginin faturasını yönetime kesti.

Ligin ilk 4 haftasında kalesinde sadece 1 gol gören Sarı-Lacivertliler, kalan 6 haftada kalesini kapatamadı. Bu süreçte 8 kez rakip fileleri havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 10 gol gördü.

Adana Demirspor, Antalyaspor ve Altay'ı yenen Fenerbahçe ilk beraberliğini 4. haftada Sivasspor karşısında yaşadı. Sarı-Lacivertliler sonraki hafta da Başakşehir'e deplasmanda kaybetti. Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa maçlarıyla galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe son iki maçta Trabzonspor ve Alanyaspor'a diş geçiremedi.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki 10 maçı:

Adana Demirspor 0-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor
Altay 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-1 Sivasspor
Başakşehir 2-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Giresunspor
Hatayspor 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa
Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-2 Alanyaspor

Editör: TE Bilişim