Bu durumun son örneğine ise Fenerbahçe’nin resmi yayın kuruluşu Fenerbahçe TV imza attı. 
Fenerbahçe otobüsünün maçın ardından Trabzonspor’un stadından ayrıldıktan sonra Havalimanına giderken Trabzonsporlu taraftarlar tarafından yol boyunca taciz edildiğini iddia etmesi ise Fenerbahçe TV’nin yalan haberciliğinin geldiği noktayı gösteriyor. 
Otobüs Trabzonspor’un stadından ayrılıp, Havalimanına giderken yolda hemen yanlarına yanaşan ve içerisinde Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu araç 30 saniye cep telefonu ile görüntü aldıktan sonra uzaklaşıyor. 
Bu durumu kameralarla kaydeden Fenerbahçe TV ise “Trabzonspor taraftarları hava limanına giden futbol takımımızı yol boyunca taciz etti.  

KAMUOYUNU MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yeterli güvenlik önleminin alınmaması dikkat çekti. Trabzonspor taraftarları takım otobüsümüzle yan yana gelip yol boyunca tacizde bulundu. Trabzonspor taraftarları arabalarla emniyet şeridini ihlal ederek takım otobüsünü taciz etti” şeklinde kamuoyunu manipüle etmeye çalıştı. 
Ancak ortaya çıkan görüntülerde Fenerbahçe otobüsünün yol boyunca bir kaç eskort eşleğinde ilerlediği, yine havalimanına kadar yol kenarlarında çok sayıda polisin nöbet tuttuğu görüldü. 
Türk polisinin emeğine bile saygısızlık içeren manipüle bir haber yapan Fenerbahçe TV’nin bu tavrı ise tepki çekti. 
 

ALİ KOÇ NEDEN TARAFTARLARIN OLMADIĞI BÖLÜMDEN STADA GİRMEDİ?

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’ta Trabzonspor stadına girerken taraftarlardan tepki çekmişti. Trabzonspor taraftarlarının protestosu nedeniyle Trabzon Emniyetini suçlayan Fenerbahçeli yöneticilerin açıklamalarının üzerine bu haberin yapılması ise dikkat çekiyor. 
Ancak burada başka bir nokta ise Ali Koç’un taraftarların olmadığı garaj bölümünden stada girmek yerine yanındakilerle beraber taraftarların bulunduğu noktadan girmesi başka bir merak konusu.. 



İŞTE O VİDEO

Editör: TE Bilişim