Süper Lig’de 20 yıl aradan sonra evinde ezeli rakibi Galatasaray’a 3-1 yenilen Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın biletinin yakında kesilmesi beklenirken, bir yandan da takımın başına Erol Bulut’un getirilmesi konuşuluyor.

Büyük bir çekişmeye sahne olan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinde özellikle Onyekuru ve Seri’ye engel olamayan Fenerbahçe’nin defanstaki zaaflarını bu maçta da tekrarlaması üzerine gelen 3-1’lik mağlubiyet sarı lacivertlilerin dengesini tamamen bozdu. Maçta kırmızı kart görerek tribünün yolunu tutan Ersun Yanal’ın maçtan sonra Ali Koç’a “Başkanım benden bu kadar” şeklinde bir ifadede bulunduğu belirtildi, fakat sonrasında çıkan istifa söylentilerinin ise kulüp yetkilileri tarafından yalanlandı. Takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Ersun Yanal’ın yerine takımın başına Erol Bulut’un getirilmesi yönünde taraftarlar tarafından yönetime çağrı yapıldı.

Sosyal medyada çok sayıda Erol Bulut’a yönelik paylaşım yapıldı ve Fenerbahçeli taraftarlar bu paylaşımlarda yorum rekoru kırdı. Erol Bulut’un eski bir Fenerbahçe oyuncusu olduğu ve gerçek Fenerbahçeli olduğu hatırlatıldı. Halihazırda Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut’un takımını yarı yolda bırakıp Fenerbahçe’nin başına geçmesinin şu aşamada bir hayli zor olduğu düşünülüyor. Fenerbahçe’nin teknik direktör bilmecesinin önümüzdeki günlerde çözülmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim