FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter, TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e bir mektup göndererek, İstanbul'da yapılan UEFA'nın 36. Olağan Kongresi'nin organizasyonu ve gösterilen misafirperverlikiçin teşekkür etti.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter, bugünTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e bir mektup göndererek, İstanbul'da yapılan 36. Olağan UEFA Kongresi'nin organizasyonu ve gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"UEFA Kongresi için geldiği İstanbul'da, TFF Genel Betmatik Sekreteri Ebru Köksal ile Uluslararası Etkinlikler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Süheyl Önen'in içten misafirperverliği ve mükemmel organizasyonları için tebriklerini ileten FIFA Başkanı Blatter, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile tanışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ayrıca belirtti.

Sepp Blatter teşekkür mektubunda ayrıca, Başkan Demirören'in ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmalarında değindiği konuların çok önemli olduğunu belirterek Türk futbolunun içinden geçtiği süreci başarıyla tamamlayacağına inandığını söyledi."