Bu isteği kabul edilen isim cezaevinden getirildi ve savcı Kansız’a iki saat ifade verdi. Söz konusu tanık, futbol dünyasına yönelik iddialarla gündeme gelmiş, bir çok kişi tarafından kendisi de "futbol dünyası" hakkındaki iddiaları da tutarsız bulunmuştu. 

*Bu ismin ifadesinde, Silivri’de yargılaması devam edilen Ergenekon konusunda çarpıcı bilgiler verdiği, özellikle Ergenekon’un futbol camiası içindeki bağlantıları hakkında açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Ergenekon soruşturmasında sürpriz bir isim gizli tanık oldu. Kendi isteği ile Ergenekon Pashacasino savcısı Cihan Kansız’a ‘gizli tanık’ sıfatıyla ifade veren isim futbol camiasından....Bu sürpriz gelişme geçtiğimiz haftalarda yaşandı. 

GİZLİ TANIK FUTBOL CAMİASINDAN

Türk futbol camiasının yakından tanığı bu isim Ergenekon savcısı Cihan Kansız’dan bir talepte bulundu. Savcı Cihan Kansız’a ‘gizli tanık’ olarak ifade vermek isteyen, sürpriz ismin talebi kabul edildi. 

SAVCIYA 2 SAAT İFADE VERDİ

Cezaevinde tutuklu bulunan isim savcı Cihan Kansız’ın talimatı ile ring aracı ile gizli bir şekilde Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Ergenekon savcısı Kansız’ın odasına çıkarılan gizli tanık, yaklaşık 2 saat ifade verdi. 

ERGENEKON’UN FUTBOL BAÐLANTILARINI ANLATTI

Futbol camiasının tanıdığı bu ismin, Silivri’de yargılaması devam edilen Ergenekon konusunda çarpıcı bilgiler verdiği, özellikle Ergenekon’un futbol camiası içindeki bağlantıları hakkında açıklamalarda bulunduğu belirtildi. ‘Gizli tanık’ın ifadeleri doğrultusunda soruşturmanın genişleyebileceği öğrenildi. ‘Gizli tanık’ ifadesinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.