Galatasaray’da, sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen Wesley Sneijder’in Trabzonspor karşılaşmasında görev alıp almayacağı çarşamba günü netlik kazanacak. Dün izinli olan Sneijder’in tedavisinin bugün ve yarın devam edeceği, daha sonra da çarşamba günü durumunun gözden geçirileceği belirtildi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in, Trabzon maçında sahada görmek istediği Sneijder için sağlık ekibinin bir dizi testten geçireceği, bunun ardından teknik kadroya rapor vereceği belirtildi.

Herkes mutlu Riekerink değil!

Gençlerbirliği deplasmanında yıllardır süren galibiyet hasretine son veren Galatasaray’da herkes mutlu ama Riekerink değil...    

Sarı-kırmızılıların dünkü antrenmanı izleyen Sportif AŞ yöneticileri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile sohbet eden Hollandalı teknik adam, “Kazanmak elbette güzel ama ikinci yarıdaki futbol keyfimi kaçırdı. Bazı sorunları düzeltmemiz gerekiyor. Bunun için gerekli önlemleri alacağım” dediği öğrenildi.    

Cim-Bom bugün izinli  

Gençlerbirliği deplasmanından galibiyetle dönen Galatasaray’da görev yapanlar dün yenilenme idmanı yaparken, diğerleri ise Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.  

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ise 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından hücum organizasyonları üzerinde durduğu kaydedildi. Antrenmanın dar alanda yüksek tempolu dörde dört çift kale maç ile tamamlandığı aktarıldı.   Bugünü izin yaparak geçirecek olan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacak.