Süper ligin ilk yarısında kendisinden beklenen performansı gösteremeyen ve 18 puanla ligin 13. sırasında yer alan Gençlerbirliği ara transfer çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona alt yapı takımında oynayan Mike van Beijnen’i bedelsiz olarak transfer ettiğini duyuran Gençlerbirliği gözünü İngiliz kaleci Joe Hart’a dikti. Bu sezon ligde 32 gol yiyerek kalede sinyaller veren Gençlerbirliği Joe Hart transferini bitirerek kalesini sağlama almak istiyor.

Kariyerinde Manchester City, Birmingham ve West Ham United gibi dev kulüplerde görev yapan başarılı file bekçisinin bu sezon kendisine Burnley kadrosunda fazla şans bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Bu sezon yalnızca 2 maçta 90 dakika forma giyen başarılı kaleci bu maçlarda 5 gol yiyerek Burnley teknik ekibinin de gözünden düşmüştü.

Alınan bilgilere göre Gençlerbirliği önümüzdeki günlerde İngiliz kulübüne resmi teklifi götürecek ve resmen oyuncuyu isteyecek. Burnley kulübünün de gözden çıkardığı 32 yaşındaki file bekçisinin bu yılın sonunda sözleşmesi biteceği için Gençlerbirliği herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Transferle ilgili birkaç gün içinde detayların netleşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim