Of Hayrat Derneğinin organizesinde   on yedi yıldır devam eden Dernekler arası futbol Turnuvası bu yılda Muhteşem bir finale sahne Oldu. Fatih Mimar Sinan stadında  Saat 17.00 da   Karadeniz’in yetiştirdiği sanatçılardan  Emre Şentürk’ün sahnesi ile  başlayan coşkulu şenliğin sunumunu Tv ve radyolardan tanıdığımız Mikrofon delisi lakabı ile Şenol Korkmaz  Yaparken  Tek Rumeli Televizyonu Final Maçının çekimlerini hemşerilerimize aktardı.

Birbirinden güzel türküleri hemşerilerimiz için seslendiren Emre Şentürk Hem Kemençesi   hemde sesi ile  davetlilere muhteşem bir gün yaşattı.

Final Maçına geçmeden önce Of Hayrat Derneği  başkanı Mustafa Saral  Yaptığı konuşmada  Şunları söyledi. On altı yıldır süre gelen zamanda kardeşlik içerisinde devam eden futbol Turnuvamızın bugün on yedincisinin finalini gerçekleştireceğiz. Final Maçımızı Çakıroğlu Derneği Futbol Takımı ile Uğurlu Derneği Futbol takımları arasında oynanacak kardeşçe  zevkli ve çekişmeli bir mücadele olacağını bekliyorum. Her iki takımada başarılar diliyorum. Burada kupadan ziyade kaynaşmanın önem taşıdığının bir kez daha altını çizmek istiyorum. Bu turnuvaya katılan tüm dernek başkanlarına yöneticilerine futbolcu kardeşlerimize  teşekkür ediyorum. Tekrardan iki takıma başarılar diliyorum ’dedi.

Turnuvaya Ren katanlar arasında Hemşerimiz  Gençlik ve spor  bakanlığı eski Genel Müdürü Mehmet ATALAY  Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral  Çakıroğlu eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali ÇAKIROĞLU  Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris TÜRK. Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İLHAN. Saraçlı Derneği Başkanı  Mustafa Bahri VAHAPOĞLU. Karaca Aile Derneği Başkanı Ali KARACA. Kıyı boyu Derneği Başkanı Hasan KOLENOĞLU. Güngören İş adamları ve İnşaatçılar Derneği Başkanı Fikret Turan Dernekpazarı Vakfı Başkan Yardımcısı Ahmet AKTÜRK. Yarlı Derneği Başkanı Hafız Şirazi KABA. Ve iki takımın taraftarları Tribündeydiler.

Çakıroğlu ile Uğurlu arasında oynanan Final Maçını  Çakıroğlu Futbol takımı oynadığı güzel futbolu dört golle süsleyerek  maçı 4-1 galip bitirerek  on yedinci şampiyonluğa adını yazdırırken ilk kez kupa almanın sevincini  çılgınlar gibi yaşadılar. Maç sonunda her iki takım başkan yönetici ve futbolcuları birbirlerine sarılarak tebrik ettiler. Mutlu sona ulaşan Çakıroğlu futbol takımı oyuncularını Horon ve Havai Fişek Gösterileri ile final son Buldu.

Final Maçının tekrarı Cumartesi günü saat 22.00 Tek Rumeli Tv ekranlarından Ömer Karakaş’ın çekimleri ile Tekrar yayınlanacak.