Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi Trabzonspor'da bulunan ve geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig'de Bandırmaspor'da kiralık olarak forma giyen Mertcan Çam'ı kadrosuna katmıştı. Gazeteci Atilla Türker'in kamuoyuyla paylaştığı transfer gelişmesi sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Atilla Türker'e sert tepki gelmişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Başkan Fikret Orman, Mertcan Çam'ın sözleşmesini fesh ettiklerini açıkladı. Bu açıklama sonrasında Mertcan'dan da Orman'a cevap gecikmedi. 

Beşiktaş Transfer: Mertcan Çam'ın instagram paylaşımı 

Geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor Başkanı tarafından darp edilen Mertcan Çam, bu kez de anlaşılması güç transfer gelişmesi ile gündeme geldi. Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki transfer belgeleri gün yüzüne çıkarken, Mertcan Çam, Beşiktaş ile birşey imzalamadığını yazdı. 

Mertcan Çam instagram hesabından, "Ben Beşiktaş ile bir şey imzalamadım ki, fesih edecekler" ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım...

Fikret Orman, Mertcan Çam ile ilgili ne dedi?

Avusturya kampında gazetecilerle sohbet eden Fikret Orman, Mertcan Çam'ın sözleşmesini fehsettiklerini söyledi. Fanatik'te yer alan habere göre Fikret Orman, "Mertcan ile yaptığımız anlaşmayı fesh ettik. Anlaşma şartlarına uymadığı için böyle bir karar aldık" dedi.

Editör: TE Bilişim