Lionel Messi'nin oğlu doğar doğmaz yeni tartışmalar başladı.

Herkesin merakla beklediği haber geçtiğimiz günlerde gelmiş, futbolun süper yıldızı Messi'nin erkek çocuğu dünyaya gelmişti. Thiago ismi verilen bebek dünyaya gözlerini açtı ancak yeni yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Anne ve babası Arjantinli olan Thiago'nun İspanya'nın Barcelona kentinde doğması üzerine, şu soru sorulmaya başladı.

Hem Arjantin hem de İspanya Milli Takım forması giyebilecek olan Thiago'nun seçimi ne olacak?


Messi'nin Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşları yolladıkları mesajlarla bazı imalarda bulunmaya başladı bile.

Manchester City'nin Arjantinli golcüsü Sergio Aguero, twitter hesabından "Thiago hoşgeldin. Sadece bir şey yapacağım. Sana hemen bir Arjantin Milli Takım forması getireceğim." derken, Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Iniesta ise "Leo ve Antonella'yı tebrik ediyorum. Herşeyin yolunda gitmesi çok sevindim" şeklinde bir mesaj yayınladı.

Thiago'nun annesi ve babası Arjantinli olduğu için direkt olarak Arjantin Milli Takım formasını giyebilir. Ancak bu durum onun böyle bir tercih yapması kesin değil. Kesin olan bir şey var Thiago'nun İspanya'yı seçmesi durumunda Arjantinliler'in büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak olması.

Herkes herşeyi düşünebilir ancak birinci öncelikli konu Thiago'nun futbol oynamayı seçecek olması veya seçse bile Milli Takım için yeterli düzeyde olup olmayacağı...