Antalyaspor'la adı sık sık anılan menajer Metin Korkmaz'la ilgili olarak yaşananlar, camiayı şoke etti.
Cezayirli kaleci M'bolhi'nin transferinde yetkisi olmamasına rağmen dahil olduğu ve transferi bozduğu iddia edilen Korkmaz'ın, Eto'o ve Ronaldinho transferlerinde de hiçbir yetkisi olmamasına karşın görüşmelerde yer alması dikkat çekti.

Antalyaspor'da yapılan transfer görüşmelerinde Başkan Gültekin Gencer ile menajer Metin Korkmaz'ın yakınlığı camiada endişeyle karşılanıyor. Rais M'bolhi'yle yapılan görüşmelere yetkisi olmamasına karşın dahil olduğu iddia edilen Metin Korkmaz'ın, Cezayirli kalecinin resmi menajerlerinin itirazıyla birlikte anlaşmanın bozulmasına büyük etki ettiği haberleri basında yer almıştı. Bu gelişmelerin ardından Samuel Eto'o ve Ronaldinho'yla yapılan görüşmelerde ortaya çıkan gerçeklerse şaşkınlık oluşturdu.

Antalya'da bir televizyonun haberine göre; Samuel Eto'o'yla yapılan görüşmelerde etkin rol oynayan Metin Korkmaz'ın ve ortak çalıştığı Sezer Bravo isimli menajerin Kamerunlu oyuncu üzerinde hiçbir yetkisinin olmadığı ortaya çıktı. Golcü oyuncunun Türkiye haklarının Özkan Doğan isimli menajerin elinde olduğu öğrenilirken, Doğan'ın görüşmelerde geri planda bırakıldığı dikkat çekti. Sadece İtalya'ya görüşmelere gidilirken çekilen fotoğraflarda objektiflere yansıyan Doğan, transferde yetkili isim olmasına karşın kırmızı beyazlı kulüp tarafından adından bahsedilmedi. Eto'o'yla yapılan görüşmelerde Başkan Gültekin Gencer tarafından menajer lisansı dahi olmayan Korkmaz'ın görevlendirildiği ve transferden menajerlik payı alacağı da iddialar arasında yer aldı.

SKANDALLAR ZİNCİRİ DEVAM EDİYOR

Ronaldinho transferinde de aynı yolu izleyen Başkan Gültekin Gencer ve Menajer Metin Korkmaz ikilisinin, bu kez Ümit Akbulut engeliyle karşılaştığı öğrenildi. Ronaldinho'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut, kendisinin geri planda bırakılmak istenmesine karşı çıkarken, transferi kendisinin yürüteceğini bildirdi. Bunun üzerine geri adım attığı iddia edilen Korkmaz'ın, buna rağmen Ronaldinho'nun ağabeyiyle yapılan görüşmelerde yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTARDAN MENAJER TEPKİSİ!

Öte yandan Antalyaspor'un transfer görüşmesinde bulunduğu birçok oyuncuyla yapılan görüşmelerde Metin Korkmaz isminin ön plana çıkmasına taraftarda tepki gösterdi. Antalyaspor'da transferin bu ismin üzerinden yapılma zorunluluğu olup olmadığını sorgulayan kırmızı beyazlı futbolseverler, sosyal medyada kulübün bu isimden kurtulması gerektiği yönünde görüş bildirdi.