Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay koronavirüs tedavisi sonrasında yeniden yeşil sahalara döndü. Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz günlerde takımının başında antrenmanlara yeniden başlarken yaşadığı zorlu süreci HaberTS'ye anlattı.

GÖZYAŞLARIM AKMAKTA!

Yaşadığı zorlu süreci anlatan tecrübeli teknik adam, "Toplumun ve benimde çok basit olarak algıladığımız ancak tedavi esnasında bir mezarda olduğunuzu birkaç şeyin yüzünüze bedeninize dokunduğunu hissettiğiniz bir ortamda olduğunuzu farkediyorsunuz. Şayet klostrofobiniz varsa bu yüzünüzün tamamen örtüldüğü bir duruşla üç gün kapalı kaldığınızı düşünün. Şu an kendime kızmakla acımak duygularını yaşarken gözyaşlarım akmakta şayet ben ölseydim benim dışımda beni sevenlerin gözyaşları akacaktı, ben hayallerimi ve 60 yaşından sonra olgun tecrübelerimi ve mesleki bazı bilgilerimi  genç kuşaklara aktaramayacaktım." dedi.

HEM KENDİME KIZMAKTA HEM DE KENDİMİ CEZALANDIRMAK İSTEMEKTEYİM

Sözlerine devam eden Akçay; "Şuanda çok dikkat etmeme rağmen kendime hem kizmakta hem de kendimi cezalandırmak istemekteyim o nedenle neyle mücadele ettiğimizi halkımızla paylaşırsanız çok sevinirim." ifadelerine yer verdi.

Play Off'a kalmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Akçay, "Bayrağı devredene kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.

Öte yandan tecrübeli teknik adam, hastalığı döneminde kendisine geçmiş olsun mesajı ileten herkese selam ve teşekkürlerini iletti.

Özel Haber: Hasan Yılmaz / HaberTS.com

Editör: TE Bilişim