TRT Türk’te canlı yayında açıklamalar yapan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bu sezon sergilediği müthiş performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin gözdesi haline gelen Burak Yılmaz’la ilgili müjdeli haberler verdi.

Trabzonspor kariyeriyle ilgili herhangi bir sorun olmadığını ifade eden Şakar, “Burak Yılmaz şu anda sözleşmeli futbolcumuz. Daha uzun yıllar birlikte olmak için çalışmalarımız sürüyor. Üst düzey bir Avrupa takımından teklif geldiği takdirde gidebileceğini kendisine iletmiştik. Şu anda gelmiş resmi bir teklif yok. Muhtemelen bu hafta sonunda kendisiyle oturup bir görüşme yapacağız” dedi.

‘Beşiktaş maçında oynayabilir’

Burak’ın sakatlığıyla ilgili son durumu da aktaran Şakar, “Biliyorsunuz Fenerbahçe maçında sakatlandı. Tedavisi devam ediyor. Kendisi Beşiktaş maçı için bana, ‘Oynarım ağabey’ dedi. Maçtan önce son durumu netleşecektir” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’ye dostluk mesajı

Fenerbahçe’yle yaşanan gerilimi de özetleyen Nevzat Şakar, ezeli rakiplerine dostluk mesajı gönderdi. Bordo-Mavili idareci, “Fenerbahçe bizim düşmanımız değil, sadece rakibimiz. Fenerbahçe ile düşmanlığımız söz konusu olamaz. Biz sadece yasal yollardan hakkımızı arıyoruz. Aramaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Süper Final’le ilgili görüşlerini de aktaran Nevzat Şakar, “Fenerbahçe’ye yenilince aradaki fark biraz daha açıldı. İkinci olmayı düşünüyorduk, şimdi biraz daha zor. Şimdiki hedefimiz üçüncülük” dedi.

 

Editör: TE Bilişim