Osman Şahan, Olcay Şahan’ın Menajeri Olarak Konuştu!

Osman Şahan, 12 yıldır menajer olarak Olcay Şahan’ın da kariyerinde etkili olan isimlerden biri olmuştur. Türkiye futbolu ve Avrupa futbolunu yakından takip eden Osman Şahan, yeni dönemde Olcay Şahan’ın hangi takımda oynayacağını açıkladı!

Olcay Şahan Hangi Takında Oynuyor?

Olcay Şahan, 2021 yılında Malatyasporda oynamaya devam ediyor. Beşiktaş'ta 2012 ve 2013 yıllarında büyük başarılara imza atmış olan oyuncu, abisi Osman Şahan’ın menajerliğinde yeni sezondaki kariyer planını gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri olarak, 750 bin ile 1 milyon Euro arasında takım transferlerinin gerçekleştirildiği oyuncu, yeni sezonda sürpriz bir transferle de karşımıza çıkacak isimler arasında olabilir.

10 numaralı formada heyecanını takımıyla paylaşan oyuncu, abisi Osman Şahan’ın kariyerindeki etkilerinden bahsederek, 2022 yılındaki yeni planları hakkında gelişmeleri takip ettiğini açıkladı. Osman Şahan Olcay Şahan’ın menajeri olarak yeni sezondaki futbol kimliği ve çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri paylaşacağını da söyledi.

2022 Yılında Yeni Sezona Hazırlık!

Yeni sezona hazırlıklarının başladığını açıklayan Osman Şahan, Türkiye’nin en iyi oyuncularıyla ilgili araştırmalara devam ettiğini söyledi. Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında da görüşlerini açıklayan menajer, özellikle yeni dönemde transferlerin hangi takımlar arasında olacağını az çok tahmin ettiğini de söyledi.

Olcay Şahan için de yeni dönem projeleri ve takım transferleri hakkında araştırmalar yapmaya devam edildiğini söyleyen Şahan, yetenekli futbolcular hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Türkiye Futbolunda 2022 Yılında Neler Olacak ?

Türkiye futbolunda 2022 yılında yapılan yeni düzenlemeler ve transferlerle birlikte yeni isimler olacağını açıklayan Şahan, yabancı transferleri hakkında fikirlerini paylaştı. Bu yıl yeni transferlerin genç yaşlardan olacağını beklediğini söyleyen Osman Şahan, 2021 yılındaki analizlerini yaparak, yeniş sezonda Olcay Şahan’la ilgili de transferlerin değişiklik gösterebileceğini belirti.

Türkiye’nin en önemli oyuncularıyla çalışan Osman Şahan, gelecek yıllarda, en iyi takımlarda yeni isimler görüleceği ve genç oyuncuların sahalarda daha etkili olacağını düşündüğünü paylaştı. Olcay Şahan ve Osman Şahan olarak yeni dönemde oyun kurucu ve kanat oyuncular hakkında yeni bir sezon ve yeni bir mücadele başlayacak.

Editör: TE Bilişim