Trabzonspor'un eski futbolcularından Özer Hurmacı futbolu bırakma kararı aldı. Son olarak Bursaspor'da görev yapan ve 1 Temmuz 2021'de Yeşil-Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan 35 yaşındaki orta saha kişisel sosyal medya hesabından kramponlarını astığını açıkladı. 

A Milli Takım formalı fotoğrafını paylaşan Özer Hurmacı, "Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Çocukluğumda, gençliğimde, hayatımın her anında futbol var oldu. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti.  Bu güzel yıllarda yanımda olan başta saygı değer hocam Aykut Kocaman'a; Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve formalarını gururla taşıdığım tüm değerli camialara teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini iyi günde kötü günde esirgemeyen başta aileme, tüm taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım, sınirlendirdiğim birileri varsa haklarını helal etsinler. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere... Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullandı.
Kariyerinde 2 kez A Milli Takım forması giyen Özer kulüp çatısı altında ise 433 maça çıkıp, 46 gol, 51 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde de kendisi için tam 6 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Trabzonlu futbolcu 2014 yılının ocak ayında Kasımpaşa'dan Trabzonspor'a önce kiralık olarak sonrasında bonservisiyle transfer olup 2016'nın ağustos ayına kadar forma giymiş 76 maçta oynayıp 10 gol 11 asist yapmıştı.

Editör: TE Bilişim