Maçın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1461 Trabzon'a övgüler yağdırdı.

1461 TRABZON'UN HEPSİNİ ALIRIM

Çalımbay,  "Zor maç olacğı belliydi. Kendilerini tebrik ediyorum. Hem kendi liglerinde gösterdikleri performans hakkaten takdir edilecek performans. Güzel şeyler yapıyorlar. İkinci ligden geldikleri belli olmuyor. Süper Lig’de oynasalar hiçbir sorun yaratmazlar.

Ben hepsini alırım. Çok candan oynuyorlar. Bence bu takımın oynaması Trazonspor için çok büyük şans. Şenol hoca burdan mutlaka yararlanacaktır. Öyle bir takım ki her an gol atabilecek takım. Oyun eksilten oyuna sahipler. Mükmmel gol attılar. Hakkaten zor bir maç oldu. Maalesef çok yoğun maç tempomuz var. Umarım inşallah iyi olacak.

Şimdi ki takımara baktığınızda kupaya giden takımlar hep tökezliyor. Çünkü dinlenecek zaman yok. Da iyi şekilde geçirdiler. Biz kısa bir devre ası yaptık. Takımlar birden bire mücadeleye giriyorlar. Geçen hafta öbür takımlara bakın Bursa dışında bütün tkımlar kötü bitirdi. Her ikisini de bir arada götüreceğiz. MLigde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Her dakika her saniye mücadelesi ile geçiyor" dedi.

Editör: TE Bilişim