Yıldırım Demirören’in görevi bırakmayı ciddi ciddi düşündüğü ortamda TFF başkanlığı için isimlerde camialar içinde dolaşmaya başladı…

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek’in TFF başkanı olarak görmek istediği isim Adnan Polat. Fakat olmayacağını biliyor. Adaylığa hazırlanan Hamdi Yasaman’a sıcak bakmıyor. Eski başkan Duygun Yarsuvat’ın bu konuda hevesli olduğu ise camia içinde yüksek sesle dillendiriliyor. Hali hazırda TFF’de görev alan Ali Dürüst’e aday olması durumunda destek verilip verilmeyeceğine ise ortak şekilde karar verilmesi planlanıyor.

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın istediği isim Rıdvan Dilmen. Daha önce aday olduğunu açıklayan fakat sağlık sorunları yüzünden geri adam atan Dilmen’den sonraki favori ise Vefa Küçük. Yıldırım, Küçük’ü diğer camialara kabul ettirebileceğine inanıyor. Daha önce TFF başkanlığı yapan Abdullah Kiğılı da gündemde. Yıldırım aday olursa Nihat Özdemir’i de destekleyebilir. 

Fenerbahçe camiasındaki ikinci senaryo ise bir iki kötü sonuç daha gelir, Yargıtay’dan karar çıkar ve Demirören’in istifası da o döneme rastlarsa Aziz Yıldırım’ı TFF başkanlığına aday göstermek.  Bu şekilde Yıldırım hem onore edilir. Hem istifası anlam kazanır. Hem de bu şekilde Ali Koç’un da önü açılır. Bu ihtimal şimdilik çok düşük görünse de konuşuluyor.

Beşiktaş’ta ise şu anda TFF başkan adaylığı için bir konuşma yok. Serdar Bilgili, Cengiz Zülfikari, Hasan Arat veya Mete Düren gibi isimler aday olursa onlara destek verilebileceği konuşuluyor.

Trabzonspor’da da aynı şekilde birkaç isim konuşuluyor ama öne çıkan isim yok.

Editör: TE Bilişim