Geçtiğimiz hafta korona virüsüne yakalanan ve semptomları ağır seyrettiği için yoğun bakımda da 4 gün geçiren Rüştü Reçber taburcu olmasının ardından ilk defa konuştu.

46 yaşındaki eski milli kalecinin korona virüsüne yakalanması herkesin derinden üzmüştü. Korona virüsünün Rüştü üzerinde çok fazla etki yaptığı ve hastalığı ağır bir şekilde geçirdiği belirtilirken son olarak Rüştü’nün yoğun bakıma kaldırılması da herkesi endişelendirmişti. Zor bir süreci geride bırakarak sağlığına geri kavuşan Rüştü Reçber’in yaşadığı süreçle ilgili en önemli yorumu, sigarayı bıraktığı için çok şanslı olduğunu söylemesi oldu. Herkese bu süreçte destekleri için teşekkür eden Rüştü Reçber, “Allah’a şükür kurtardık” şeklinde süreci yorumlayarak yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Amerika’dan dönen eşinden korona virüsünü kaptığı iddialarına da sert bir şekilde yanıt veren Rüştü, bu hayatta en zor şeyin cahil insanlara laf anlatmak olduğunu söyleyerek, bu insanlara kendisinin de, eşinin de laf anlatmak için yeterli vakti olmadığını söyledi.

Editör: TE Bilişim