Şansal Büyüka, Lig TV’de Beşiktaş’ın yeni hocası ve transferlerle ilgili çok önemli ipuçları verdi.

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, bugün Teknik Direktör Samet Aybaba ile oturup, ayrılık şartlarını konuşacak. Aybaba ile Orman suskunluğunu korusa da Lig TV’deki Maraton Programı’nda Şansal Büyüka, bu konudaki gizemi ortadan kaldırdı. Büyüka, “Beşiktaş önümüzdeki günlerde yeni hocasıyla sözleşme imzalayacak. Yeni teknik direktör 4 oyuncuyla birlikte gelecek. 25 Mayıs’taki Şampiyonlar Ligi finalinden sonra yeni hoca İstanbul’da olacak” bilgisini verdi.

Ajax’ı şahlandırdı

Yeni teknik direktörün Ajax’ı üst üste şampiyon yapan Frank de Boer olma ihtimali çok yüksek. Daha önce Galatasaray’da da futbol oynayan Frank de Boer, İstanbul’u yakından tanıyor. Ancak başka önemli hocaların da isimleri ortalıkta dolaşıyor.

Avrupa’yı salladı: Heynckes

Felix Magath ve Bayern Münih’in mimarı Jupp Heynckes’in de isimleri yeni teknik direktör adayları arasında geçiyor. Heynckes, sezon sonunda Bayern’den emekli olacak.

AYBABA OYUNCULARIYLA VEADALAŞTI

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında dün akşam deplasmanda Kayserispor’a 2-0 yenilerek sezonu 58 puan ile üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba İstanbul’a dönüş yolculuğu sırasında oyuncularına iyi tatiller diledi ve yeni sezon öncesi takımı ile vedalaştı.

Uçak İstanbul’a inmeden kısa bir süre önce yerinden kalkarak futbolcuları ile tek tek vedalaşan Aybaba, “Hepinize iyi tatiller diliyorum. Yolculuğun ardından birçoğunuz özel arabaları ile evlerine gidecek. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.