Trabzonspor’da yıldızı parlayan ve sözleşmesi bittiği gibi Galatasaray’a kaçan Selçuk İnan, şimdi bırakmasını isteyenlere karşı sessizliğini bozdu. Galatasaray’da son yıllarda yedek kulübesinden dışarı çıkamayan Selçuk, hala futbol oynamak istediğini ve bırakmak istemediğini söyledi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Selçuk, ilginç bir de itirafta bulundu. 

Trabzonspor’da oynarken bile Ali Samiyen’in hayaliyle yanıp tutuşan oyuncu bu durumu, “"Ali Sami Yen Stadı'na Galatasaray formasıyla çıkmayı çok isterdim.

Manisa ve Trabzon'la o stada çıktım, rakip olarak da Ali Sami Yen'in havasının farklı olduğunu hissediyorsunuz. O stat gözünüze Türk Telekom kadar büyük gözüküyordu. Taraftara küsme hakkımız yok. Beni bu hayatta en mutlu eden şey, sokağa çıktığımda gördüğüm sevgi. Şükürler olsun dışarıda bir kere bile olumsuz bir şey yaşamadım. G.Saray taraftarını çok seviyorum. Arada maçlarda tepki gösterdikleri oldu ama taraftara küsme hakkımız yok. Biliyorum onlar da beni çok seviyorlar” dedi.

Trabzonspor’da Colman ile de iyi ikili olduklarını ifade eden Selçuk, "Trabzon'da Colman'la iyi ikiliydik ama Melo ile üst seviyeye çıktım. Bu tarz ikililer 10-20 yılda bir gelir ve en verimli olduğum zamanı Melo ile geçirdim. Sahaya karakter koyan, çok iyi bir oyuncuydu." İfadelerini kullandı.