EURO 2020 A Grubu 3. maçında Türkiye, İsviçre ile kozlarını paylaşacak.

İtalya'ya 3-0, Galler'e 2-0 kaybeden Türkiye, İsviçre karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

İlk 2 maçta aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaşayan Milli Takım, İsviçre engelini aşarak en iyi 3. olarak üst tura çıkma şansını devam ettirmek istiyor. 

ŞENOL GÜNEŞ ''DEĞİŞİKLİK OLACAK...''

A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş yaptığı açıklamada ''Okay, Ozan, Yusuf, Hakan gayet iyiydiler öncesinde ama son 2 maçta beklentilerimizin altında. Umut zaten olmayacak. Yerine başka bir arkadaş olacak. Orta sahada değişiklik olacak.
Ben de dahil hepimiz performansımızın altındayız. Bu sonuca da yansıdı. Sahaya sürdüğümüz oyuncular beklentilerimizin olduğunun farkındalar. İki maçta da top tutmakta zorluk yaşadık. Tüm eleştirilere saygı duyuyorum, kendimizden memnun değiliz. Buraya favori olarak gelmedik. Favoriler gibi olmak için geldik. Büyüyen bir takımız. Oyuncularımız hatalarından ders alarak daha iyi olacak. Üzgünüz ama asla başımızı öne eğmemeliyiz. İsviçre ve Türkiye'nin ikincilik için oynaması gerekiyordu. İsviçre'nin yine ikinci olma şansı var. Bizim şansımız üçüncülük. İsviçre ve Türkiye, Galler'den daha fazla ikincilik için adaydı ama olmadı. İyi bir maç olmasını bekliyorum. Kazanmak için oynayacağız4 yıl bekleyip, büyük emek verip sonrasında turnuvaya kötü başlamak çok üzdü. Başarıya giden yolda başarısızlığı da görmek gerekir. En iyiler arasında olmak için buraya geldik. Yarın en iyi olsak da gruptan çıkmama durumu var.'' 
ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim