“Yaramı deşme, siz de görüyorsunuz. Hakem Emre’nin faulünü çalamadı. Çünkü ikinci sarı kartı çıkarmak zorunda kalacaktı. Diğerlerini konuşmak bile istemiyorum”

 

Bordo-Mavili takımda deplasmanda Galatasaray gibi bir takıma karşı oynanan güzel futbol karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü vardı maçtan sonra... Teknik direktör Şenol Güneş de konuşmasında bunu dile getirirken, mücadelenin 3 veya 4-0 lehlerine sonuçlanabileceğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Güneş “Mutlaka kazanmalıydık. Oyun anlayışı olarak, fizik olarak, taktik olarak da kazanmayı hak ettik. Kendi sahamızda 3-0 yenildiğimiz maçta Galatasaray bizden bu kadar üstün değildi” dedi. Karşılaşmada verdiği kararlar nedeniye tepki gösterilen ve en çok Galatasaray’a çaldığı penaltı pozisyonu tartışılan Cüneyt Çakır hakkında sorulan soruya ise Şenol Güneş, çok dertli bir yanıt verdi: “Yaramı deşme, siz görüyorsunuz. Hakem maçta Emre Çolak’ın yaptığı faulü çalamadı, çünkü ikinci sarı kartı vermek zorunda kalacaktı. Diğerlerini konuşmak bile istemiyorum’’ cevabını verdi.

 

‘PLAY-OFF İNTİHAR OLUR’

Lig periyotlamasını “Saçma sapan” diye nitelendiren Güneş, “Saçma sapan lig periyotlaması var. Herhalde bu seneye olmaz, olursa intihar olur” dedi. “Şu anda herkes kazanmak için nasıl hile yapabilirimi düşünüyor” diyen Güneş, “Biz kendimizi şu anda başarısız olarak görüyoruz, zaten puan cetveline baktığınızda görüyorsunuz. Bu hataları yapmasaydık puan cetvelinde yukarılarda olurduk” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim