"GENEL ANLAMDA İYİ ÇALIŞIYORUZ"

Son dönemde oyunculara daha fazla yükleme yaptık diyen Şenol Güneş, "Kamp yeri ve kampın zamanı bizim için oldukça güzeldi. Tek üzüntüm 4 oyuncunun aramızdan ayrılacak olması. Genel anlamda iyi çalışıyoruz. 4 oyuncu maalesef aramızdan ayrılacak. Bu üzücü olacak. Hedefimiz güzel oyunla, iyi bir skor alabilmek. İzleyenlere de keyif vermek istiyoruz" dedi.

"SEMPATİK BİR TAKIM"

Karşılaşmada orta saha kurgusunu değiştireceğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı "Gine maçında baskılı olmaya çalışacağız. Orta sahayı tamamen değiştireceğim. Hücum hattında da değişiklikler olacak. İtalya maçı önemli ama Gine maçını da önemsiyoruz. Yattara'nın ülkesi, sempatik bir takım."

"Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkmak için olağanüstü gayretli olacağız. Gine, birlikte çalıştığım Yattara'nın takımı. Sempatik bir takım. Gine maçında tüm orta sahayı değiştireceğim. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor. Takımın havası iyi. Galibiyet sayımızın her zaman mağlubiyetlerin önünde olmasını istiyoruz. O nedenle yarınki maçta da hedefimiz kazanmak. Azerbaycan maçında 3'lü savunma ile oynamamızın nedeni sahadaki durumu görmek içindi. Hangi sistem daha faydalı olursa onu kullanacağız. Sistem değişikleri çok önemli olan bir şey değil ama buna ihtiyaç var. Bunlar diziliş yöntemleridir. Önemli olan hücum ve savunma yönünü iyi yapmaktır. Oyuncunun performansı düşünce mazeret olarak sistem gösterilir." ifadelerini kullandı.

.