A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'un kadroya almadığı için tepki gösterdiği Nazım Sangare ve kaleci tercihleri ile ilgili konuşurken, Nazım'un Türk Milli Takımı'nda oynayabileceği bilgisine sahip olmadığını söyledi.

Türkiye U17 Milli Takımı kadrosunda da geçmişte yer alan Alman asıllı oyuncu Nazım için konuşan Güneş, "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğuınu öğrendim. Antalyaspor'un da Nazim Sangare eleştirisi var, haklı olabilirler. Bakarsınız bir sene sonra gelir oynar. Sağda Zeki var şimdi, tecrübeli Gökhan da var. Olabilir, tabii olabilir. Haklı da çıkabilirler, 1 sene sonra Sangare gelip milli takımın en iyisi olabilir. Dorukhan 1 sene önce oynamıyordu, şimdi oynuyor" ifadelerini kullandı.

"TARTIŞMALARDAN ETKİLENMEDİM, GÖRÜŞLERE SAYGI DUYUYORUM"

Kaleci tercihleri için de konuşan tecrübeli hoca, "Kaleci konusunda bir sırat köprüsü var. Elinizde Sinan Bolat diye oynayan bir kaleci var. Gökhan Akkan'ı beğeniyorum, Altay Bayındır'ı da beğeniyorum. Sinan Bolat sürekli oynuyor. Mert Günok ligde başarılı gidiyor, sadece ödüllenmesi için değil olabilecek bir kaleci, ayağı iyi. Diyorum ya dağınık takımdan daha elit bir takıma geçebilir miyiz diye düşünüyorum. Söylesinler, 'Hocam şu oyuncuya da bir bak' desinler, bakarım. Serkan Kırıntılı lig maçında gayet iyi oynadı. Tartışmalardan etkilenmedim, görüşlere saygı duyuyorum. Bunu kavga unsuru yapmayalım, ben kavga yapmam. mert ve Sinan tecrübeli, iki de genç kalecim var. Uğurcan Çakır'ı çok tanımıyorum. Muhammed Şengezer'i Bursaspor'dan tanıyorum. Buraya çağrılan her oyuncu kadroya giremeyecek." dedi.