Uzun yıllar sonra Beşiktaş’a teknik direktör olarak dönüş yapan taraftarın sevgilisi Sergen Yalçın için bugün görkemli bir imza töreni gerçekleştirildi.

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta daha sezonun ilk haftalarında Abdullah Avcı istifaya davet edilmekte ve yerine Sergen Yalçın’ın getirilmesiyle ilgili tezahüratlar yapılmaktaydı. Beşiktaş bir yerden sonra performansını yükselterek 6 maçlık galibiyet serisine ulaşınca bu protestolar yerini sevgi gösterisine bırakmıştı. Fakat ligin ikinci yarısına Sivasspor ve Erzurumspor yenilgileriyle başlayan Beşiktaş’ta yeniden istifaya davet edilen Avcı görevden alındı ve yerine taraftarın da heyecanlı bir şekilde beklediği Sergen Yalçın getirildi.

Bugün Vodafone Park’ta yapılan imza töreninde taraftarın yaptığı bir tezahürat oldukça dikkat çekti. Taraftarlar bir önceki Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan hesap sorulmasını istedi. Kulübün mali yapısını zor duruma soktuğu düşünülen Fikret Orman ile ilgili yeni Başkan Ahmet Nur Çebi’ye soruşturma açması yönünde telkinde bulunan taraftarlar uzun süre tezahüratlar yaptı. Başkan Ahmet Nur Çebi taraftarlara seslenerek, bu tür konuların konuşulması gereken yerin böyle özel bir gün olmadığını söyledi.

Editör: TE Bilişim