TFF Genel Merkezi'ne bugün resmi adaylık başvurusunu yapan Zafer Murat Mermer, yaptığı yazılı açıklamada, Türk futbolunun içinde bulunduğu tüm zorlukları üstlenip, sıkıntıları çözmek için göreve talip olduğunu ifade etti.

Genç, sorumlu, eğitimli bir futbolsever vatandaş olarak adaylık kararı aldığını açıklayan Mermer, şunları söyledi:

"Yönetim kurulu üyeleri, kulüpler, hakemler ve futbolcular ile birlikte yeni bir döneme imza atmaya hazırım. Bu yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde yeniden Türk futbolunu dünyada konuşturacak, 2002'de aldığımız dünya üçüncülüğü gibi yeni başarılara imza Adiosbet atmayı hedefliyoruz. Türk futbolunun, bu yeni dönemi ile birlikte tüm zorlukları üstleneceğiz. Ekip çalışması ve futbol camiasının desteği ile tüm spor dalları içinde futbolu hak ettiği yere taşıyacağız. Görevimin bilincinde olan bir Türk vatandaşı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni bir yönetim şekli ile birlikte hareket ederek hizmet edeceğiz. Tek bir bedenle Türk futbolu adına alacağımız tüm kararlar ile bir kez daha o özlenen günleri yaşamak adına aday oldum. Türk futbolu adına adaylığımın hayırlı olmasını temenni ederim."

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını koyan Zafer Murat Mermer, yarın Dolmabahçe Ritz Carlton Hotelinde gerçekleştirilecek basın toplantısında resmen adaylığını açıklayacak.