Trabzonspor’un organize ettiği ve Akyazı’da gerçekleşen turnuvada ortaya koydukları futbol ile büyük takdir toplayan Gölcük Karadeniz Spor Kulübü’nün başkanı Murat Cinemre, HaberTS’ye özel açıklamalarda bulundu.

Aslen Trabzonlu olan Murat Cinemre,”2015 senesinde Kocaeli Gölcük’te kurulduk. Bu tür turnuvalara çok alışkınız. Antalya, Kuşadası, Çanakkale ve hatta yurtdışı turnuvamız vardı. Burada yapılması da bizim için ayrı bir keyif oldu.  Çünkü burası bizim memleketimiz. Scoutlar da sağolsunlar bizimle çok ilgileniyorlar. Çok güzel geçiyor bizim açımızdan. Trabzonspor ile iki grupta da kafa kafaya gidiyoruz. Final maçı da bizim için önemli olacak. Trabzon benim doğup büyüdüğüm şehir. Çok duygulandırıyor tabi ki. Eski futbolcuları burada görmemiz beni duygulandırıyor. Kendi kentimde bu turnuvanın yapılması diğerlerinden apayrı bir özellik taşıyor. “ Dedi.

Gölcük Karadeniz Spor’un  Başkanı Murat Cinemre, takım otobüslerinde yazan “bu otobüs Türk futbolunun geleceğini taşıyor” yazısı ile alakalı olarak, ”Otobüse ile alakalı Trabzon’da büyük ilgi gördük. Beni de bu ilgi çok şaşırttı. İyi ki de öyle yapmışız. Çok özel oldu bizim için” İfadelerini kullandı.

 2015 yılında kurulmuş olmalarına rağmen kısa sürede çok sayıda futbolcuyu büyük kulüplere göndermeyi başaran Gölcük Karadeniz’de konu ile alakalı görüşlerini belirten Cinemre,”Önceki senelerde de verdik ama özellikle bu sene 8 oyuncu, toplamda 17 tane oyuncuyu Süper Lig’e verdik. Nasip oldu. Tabi ki alt liglere de verdiğimiz oyuncular oldu. Bir kere doğru bir yapılanmaya gidiyoruz. Yatılı oyuncular aldık. Özellikle Altınordu Kulübü ile çok iyi diyalog halindeydik. Oradan da hoca yapılanmasına gidince, kaliteli antrenör yapılanmasına gidince çok meyvelerini almaya başladık. Üzerine de koyarak devam edeceğiz.” Dedi.

Trabzonspor ile yarın oynayacakları final karşılaşması ile alakalı olarak görüşünü belirten Murat Cinemre,”Tabi ki gurur verici bir şey, buraya kadar gelip Trabzonspor gibi bir takım ile final oynamak, finale kadar çıkmak. Hocam ile alakalı önce şunu söyleyeyim. Bir kere çok dürüst, çok çalışkan. Yapılanmamızdaki diğer hocalar da aynı.  Toplamda bünyemizde 12 tane hoca var. Çok iyi koordineli çalışıyorlar. Sistem çok iyi. Trabzonspor ile final maçına gelince, yarını bende çok merak ediyorum. Biz buna çok alışkın kulübüz. Sürekli Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursa… Bu tür turnuvalara çok gidiyoruz. Pandemiden bu zamana bir yılda 96 tane maç yapmış bizim bir tane grubumuz. Bu çok ciddi rekor bir sayı. Bu ivmeyi de burada devam ettiriyoruz. Final maçı mükemmel olacak. Bütün halk izlesin isterim.” Dedi.

Altyapıda önemli işlere imza atan Gölcük Karadeniz Spor’da geleceğin yıldızlarına taliplerin olduğunu da belirten Cinemre,”Şuanda 7,8 tane oyuncumuzun net şekilde talipleri var. Hayırlısı olsun diyelim” İfadelerini kullandı.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim