Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'dan bomba açıklamalar! Trabzonspor'da geçtiğimiz haftalarda sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen deneyimli teknik adam, Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor maçı sonrası istifa sinyali vermesi fakat bu kararından vazgeçmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ile aralarında sorun olmadığını da belirtti. 

Fenerbahçe'ye Ersun Yanal mı geliyor?

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü ve takımı şampiyon yapan Ersun Yanal, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'la ilgili birbirinden önemli açıklamalar yaptı. 

"AZİZ YILDIRIM İLE ARAMDA SORUN OLAMAZ"

Fenerbahçe büyük bir camia. Bugünleri de atlatacaktır. Taraftarlar, camia kenetlenmeli. Aziz Yıldırım iyi niyetli. Geçmişte aramızda sıkıntı olduğu söylendi ama konuşulduğu gibi sorun yaşamadım. Aziz Yıldırım başkanla aramızda sorun olamaz. Fenerbahçe şu anda beni, onu, şunu değil, bu günlerinden nasıl kurtulmalı ve iyi niyetli yapıcı olarak bunları değerlendirmeli konuşmalı. Aykut Kocaman benim kardeşimdir ve çok da değerli teknik adamdır. Kafası şu anda karışık. Buradan fırsat çıkarmak, yaratmak bana da kimseye de yakışmaz. 

"SIRF SPEKÜLASYON OLMASIN DİYE"

Kendisi de, Fenerbahçe de bugünleri atlatacaktır. Fenerbahçe'ye gidecek misin diyenlere cevabım nettir, bu takımın başında Aykut Kocaman var. Bunları konuşmak yersiz ve zamansız olur. Bakın size ne diyeceğim, yarın Fenerbahçe camiasının içinden camiaya çok yakın olan kardeşim dediğim, kardeşim kadar değer verdiğim dostumun kızının düğünü var ve Tüm Fenerbahçe camiası orada olacak. Ben sırf spekülasyonlara sebep olmamak için düğüne gitmeyeceğim. Selam versem, hal hatır sorsam dedikodular olacak. Aziz başkan ile aramda sorun yok. Ancak bazı şeyler belirginleşir, oturulur ve konuşulur. 

"BEN FENERBAHÇELİYİM"

Tekrar ediyorum. Görevinin başında olan bir hoca varken Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gidecek demek bunları konuşmak manasız. Bunlar Fenerbahçe'ye zarar verir. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım'a herkesten çok ben üzülüyorum. Bu zor günlerde başkana da, Aykut hocaya da destek olunmalı. Buradan fırsatçılık yaratmak hiç doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. (Futbolarena)