Bordo-mavililer 16 Şubat Perşembe günü PSV Eindhoven ile başlayacak 10 günlük zorlu dönemde Lig ve Avrupa Liginde 4 karşılaşmaya çıkacak..
Ortalama 2.5 günde 1 maç yapacak olan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde PSV Eindhoven ile iki maç ve ligde ise Kayserispor ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarına çıkacak.
Bordo-mavililerin, UEFA Avrupa Ligi'nde 16 Şubat ve 23 şubat Perşembe günleri oynayacağı PSV Eindhoven maçları bordo-mavili takımın Avrupa arenasındaki kaderini belli edecek. Rakibi ile oynayacağı iki maç sonrası Trabzonspor, Avrupa'da ya devam ya da tamam diyecek.
Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de ise play-off kaderini belirleyecek iki önemli müsabaka oynayacak. Bordo-mavililerin Avrupa'da PSV Eindhoven ile oynayacağı iki maçın arasına sıkışan Sahabet Kayserispor ile deplasmanda 19 Şubat Pazar günü karşılaşacak. Bu maç sonrası Hollanda'ya gidecek olan Karadeniz ekibi dönüşte ise sahasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacak.
TRABZONSPOR 10 GÜNDE İÇİNDE 2.5 GÜNDE BİR MAÇ YAPACAK
Trabzonspor 10 gün içinde 2.5 günde bir maç yapacak. Bordo-mavililer PSV Eindhoven, Kayserispor, PSV Eindhoven ve Mersin İdman Yurdu maçları şeklinde 4 maç yapacak. Söz konusu dönem içinde Trabzonspor, Kayserispor ve PSV Eindhoven deplasmanlarına gidecek. Bordo-mavili takımın zamanın bir bölümünü de yolda geçirmiş olacak.
İŞTE TRABZONSPOR'UN KADER MAÇLARI VE TARİHLERİ
16 Şubat Perşembe: Trabzonspor-PSV Eindhoven
19 Şubat Pazar: Kayserispor-Trabzonspor
23 Şubat Perşembe: PSV Eindhoven-Trabzonspor
26 Şubat Pazar: Trabzonspor-Mersin İdman Yurdu