Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, futbolcu ve futbol sorumlusu Adem Büyük ile yollarını ayırmasının ardından yerine gelecek ismi belirledi. 


Cihat Arslan ile anlaşma sağlandı
Doğu Anadolu ekibi, son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Cihat Arslan ile anlaştığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaşmaya varmıştır. Cihat Arslan ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 


Arslan'ın son Kasımpaşa performansı şu şekilde:


9 maç
1 galibiyet
2 beraber
6 mağlubiyet
Puan: 5
Maç başına puan ortalaması: 0.56

İrfan Buz, Sumudica, Adem Büyük
Bilindiği üzere, Yeni Malatyaspor sezona teknik direktör İrfan Buz ile başlamış ancak alınan kötü sonuçlar sonrası 2-0 kaybedilen Hatayspor maçı sonrası 54 yaşındaki hocayla yollarını ayırmıştı. Daha sonra göreve getirilen Marius Sumudica da, oyuncuların ve teknik ekibin ödemelerini alamadığını söyleyerek Fatih Karagümrük karşılaşması sonrası görevinden ayrılmıştı. 

Doğu Anadolu ekibi, Rumen hocayla yolların ayrılmasının ardından takımın golcü oyuncusu Adem büyük'ü hem futbolcu hem de futbol sorumlusu olarak takımın başına getirdi ancak son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonrası başarılı oyuncuyla da yollar ayrıldı.

12 Şubat Cumartesi günü Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, ligde 27 hafta sonunda topladığı 17 puanla son sırada yer alıyor. 

Editör: TE Bilişim