Yok zannetmeyin var, hala var, var ki hemen her gün bir operasyon yapılıyor fakat futbol es geçiliyor. Eline kavalı alan sağa, sola dilediği gibi çalıyor.

Birde VAR denen bir şey icat edildi, hakemin görmediğini gösteren cihaz. Nedense bu cihaz bir tek Trabzonspor’u görmüyor, bir tek ona  YOK, acaba neden?

Düşünün, bir hakem maça çıkıyor ve görmedim diyor, yan hakemde görmedim diyor, Var’ın başındaki adam da ne gördüm, ne duydum, ne de biliyorum diyor. Bunları bütün dünya görüyor, bir tek onlar görmüyor. Doktorada gitmiyorlar(!) Madem kör ve sağırsınız neden bu işi yaparsınız?

Tabi, bu işin palavrası, elbette görüyor ve duyuyorlar, sadece işlerine gelmiyor. Demedi demeyin bu işinde kokusu çıkacak. Bana inandırıcı gelmeyen dümenler dönüyor. Sanki FETO’nun kalıntıları kalmış gibi. Bence çok geç olmadan incelenmeli yoksa yarın daha fazla baş ağrıtabilir.

Başakşehir maçı ilk değil, sonda olmayacak. Öncesinde Ankaragücü maçı da vardı. Sanki hakemler kafa kafaya vermiş, aralarında anlaşmışlar gibi davranıyorlar. Bilhassa Başakşehir takımını koruyor gibiler..

Bir kulüp neden bu kadar çok korunur? Transferlerine bakın, 4 büyüklerin yapamadığı transferleri yapıyorlar.  Öyle ucuz da değil, Arda, Robinho vd. Tribünü olmayan, naklen yayın geliri düşük, reklamları ‘eh, işte’ diyebilecek kadar az olan bir takımın bu kadar sıkı transferleri yapabilmesi bana inandırıcı gelmiyor. Sormazlar mı adama  “Bu değirmenin suyu nereden geliyor?” diye. Hayır, sormazlar.

Başakşehir için AK Parti’nin takımı diyorlar. Hayır, değil çünkü Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli, bakanlar ise 4 büyükleri tutuyor. Bu kadar koyu taraftar olan siyasetçiler başka bir takıma omuz vermezler.

Bence futbolda hala terör VAR, yeterince arındırılamamış, lekesi kalmış terör. Belki de temizlenmek istenmemiştir, kim bilir.  Şayet böyle bir şey varsa (-ki var gibi duruyor) gereken derhal yapılmalı çünkü futbol sermayesi bol, kitleleri peşinden sürükleyen bir sektör. Böyle bir sektör teröristlerin eline bırakılamayacak kadar ehemmiyetlidir. 

3 temmuz vakası yeniden hortlamalı çünkü örgüt para akışını buradan sağlıyor olabilir. Kendileri görülmeseler de ruhları VAR. Futbol bu pisliklerden tepeden tırnağa arındırılmalı. Artık çamaşır suyuyla mı, kezzapla mı bilemem, bildiğim tek şey çok önemli bir kaynağı elinde bulundurmalarıdır.