Trabzonspor taraftarı olan ve zorlu pandemi koşullarında hayat mücadelesi veren 3 kamyon şoförü işini yapmak üzere gittikleri Galatasaray spor kompleksinden içeriye alınmadı.

Araçlarında Trabzonspor renkleri olduğu için işlerinin yapılmasına izin verilmeyen 3 kamyon şoföründen, araçlarında bulunan bordo mavi renklerin kaldırılması talep edildi.

Galatasaray'a ait spor kompleksinden kum alıp çıkaklarını belirten kamyon şoförlerinden Erhan Demir, ”Saha yenilemesi için kum alıp çıkacaktık. Ben ve iki arkadaşımızın aracında Trabzonspor renkleri olduğu için içeriye almayacaklarını ve bu görüntünün ortadan kaldırmamızı istediler. Benim aracımda fazlasıyla vardı. Sökmedim ve içeriye girmedim. Diğer 2 arkadaşın aracında az olmasına rağmen onlar da sökmediler ve Beşiktaş stadına doğru boş olarak yola çıktık. Beşiktaş stadyumunda da çim yenileme çalışması vardı. Oraya da aynı araçlar ile gittik ve bordo mavi renklerin bulunduğu araç ile işimizi yaparak çıktık. Hatta Beşiktaş stadında da Galatasaray tesislerinde yaşadığımız talihsiz olayı anlattığımızda bize hak verdiler ve işimizi yaptığımız sürece sorun olmayacağını dile getirdiler. Beşiktaş Kulübü yetkililerine de anlayışları için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HaberTS.com

Editör: TE Bilişim