Türkiye kadınları genel olarak giyinmeyi daha doğrusu şık giyinmeyi seven ve bunu çoğunlukla becerebilen kadınlardır. Güzellik olarak bu yıl dünya sıralamasını abluka alan kadınlarımız aynı zamanda giyim olarak da bu işi çok iyi becerebiliyor. Ünlüler dünyasında her gün yapılan bu şık bu rüküş seçmeleri emin olun sokaklarda siz yürüdüğünüz anda bile yapılıyor. Bu kadar önem verilen bir konuda kadınlarımızda hangi renklerin öne çıktığını hangi renklerde elbiselerin daha çok giyeceğini merak ediyor ve ona göre hareket ediyor.

 Ünlüler dünyasından görsellere bakmak yerine sokakta ve halkın içinde ki modayı takip etmek ve ona göre yön almak daha doğru geliyor. Sizler için bu yaz yapılabilecek salon ve sokak kombinlerini en çok tercih edilen renkleri birer birer değerlendireceğiz. Sokakta, salonda her zaman en şık sizler olmak isteyeceksiniz ve bu yazıyı okuduktan sonra en şık kişi hep siz olacaksınız.

2021 yaz renkleri

Öncelikle moda renklerdir bunu bilelim, sizler üstünüze en yakışan kesimleri kıyafetleri de seçseniz en güzel ve moda olan renkler ile bağdaştırma yağmadığınız sürece bu işi başarmış olmayacaksınız. Bu yaz birkaç renk ve kombinleri öne çıkacaktır. Bu renkleri doğru şekilde kombin yapar ve kulla bilirseniz o zaman bütün gözleri üzerinizde toplamayı başaracaksınız.

  1. Sarı

Sarı renk uzun zamandır yaz dönemine ara vermişti ve yaz modası içine girmeyi kabul etmiyordu, sarı sevenler bu yaz içinde çok şanslı ki sarı en moda renklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde sarı rengi yani sevdiğiniz rengi bol bir şekilde giyebileceksiniz.

  1. Pembe

Yaz dönemi ile bahar döneminde her zaman geçiş rengi olarak anılan bu renklerde yine modanın değişmezi oldu. Genel de Bahar döneminde en trend renk olarak bilinen bu renk bu dönem yaz kombinleri içinde özellikle deniz kenarında yapılacak kombinlerde tercih edilecektir. Sizlerde bu yazın en şık kadını olmak isterseniz pembe den asla vazgeçmeyin.

  1. Siyah-beyaz

Siyah ve beyaz renkleri en bilinen iki renk olarak karşımıza çıkıyor, bu renkler her yaz modasında öne çıkmayı başardı ve bu senede onlar önde olan renkler içinde yer alacak. Bu sene tek fark olacak ki bu renkleri tekli bir şekilde değil aynı elbise ve ya giyim eşyasında bir arada kullanmak da çok öne çıkacak.

  1. Türkuaz

Bu dönemde öne çıkacak renklerden biri de her sene öne çıkmayan türkuaz olacak, normalde bu rengi deniz kenarlarında görürdük ama bu sene sokaklarda türkuaz tarzı elbiseler ve birçok giyim türü dolaşacak. Gözlerimizi en az yoran renklerden biri ve kadınlara her tende neredeyse yakışan bu renk ile tam bir renk cümbüşü yaşayacağız.

2021 sokak kombinleri

Sokak kombinleri en çok öne çıkan kombinlerdir ki çoğumuzun haftada birkaç günü sokaklarda geçer. Belki erkeklerin geneli için sokağa nasıl çıktığı çok önem arz etmez ama kadınlar için bakkala giderken bile giydikleri çok önemlidir. Bu yüzden sokak modası çok ama çok önem arz eder.

  1. Sokak şort kombin

Sokaklarda giydiğimiz özelikle yazın sıcağında ki şortlar hepimizin içini rahat ettirir ve serin olmasın sağlar. Sizler içinde bu sene şortlarda beyaz ve sarının öne çıkacağını söyleyebiliriz. Bu renklerden başka çeşitli şortlar göreceksiniz, her sene olduğu gibi kot şortlar moda olacak ama bu sene keten ve tayt tarzı şortlar daha öne çıkacak. Bununla birlikte şortlar üzerinde bol ve dekolte gömleklerde gözümüze sık bir şekilde çarpacak.

  1. Sokak tayt kombini

Sokaklarda çok ileri olmayan bir zamandan bu yana taytlar çok moda olmaya başladı, özellikle tayt kombinleri noktasında farklı renkler ile gözler hem kanadı hem de ışıldadı ama tayt kombinleri öne çıkmaya başladı. Bu bir gerçek olarak önümüzde duruyor. Bu yılda tayt yaz içinde moda olacak ama kısa diz ve daha üstünde olan taytlar. Bununla birlikte siyah ve birkaç parlak renk modaya ayak uyduracaktır. Bunların içinde göbek üstü askılı ve bol t-shirt tarzı kıyafetler öne çıkacaktır. Ayaklarda yüksek taban spor ayakkabılar ise tercihi daha da güzelleştirir.

  1. Sokak elbise kombini

Sokaklarda kısa ve uzun olmak üzere elbise giymek hem rahatlığın hem de bu sıcakta serinliğin en büyük isteğidir. Elbise modası olarak bahardan kalma renkler yerine daha sade renklerin karışımı elbiseler yine öne çıkacaktır. Sizlerde elbise tercihlerinizde bu şekilde elbiseler tercih edin. Dar ve üste yapışan elbiseler de bu sene moda dışı kaldı, rahat ve serbest tarzda giyinmek hepsinden daha önemlidir. Sizlerde yaz modasına uymak istiyorsanız elbise hem kolay kombin edilir hem de rahattır.

2021 yaz salon kombinleri

Yazın havalar ne kadar sıcak olsa da düğünler ve toplantılar olacaktır. Buralarda hep daha asil ve şık durmak istenir. Sizlerde sokak modasından sonra salona geçecekseniz yapacağınız kombinler abiye de daha pullu ve mat renklerle süslenmektir. Abiye değil de daha elbise kombini yapmak istiyorsanız o zaman sizlere en iyi önerimiz kırmızı askılı ve dekolteli olan elbiselerdir.

Editör: TE Bilişim