Bir insanı daha şık ve dikkat çekici yapan durumların başında kıyafetler gelir, her insanın kendine yakıştığını giymesi en doğru moda olsa da yine de dönemsel olarak ağır basan renk ve kombinler vardır. Giyimine fazlası ile özen gösterenler bu modayı yakından takip ederler, şimdilerde bahar ayı içine girdik ve yaz modası defileleri salgın nedeni ile pek sık yapılamıyor. Yeni dönem ürünleri tezgâhlara yavaş yavaş girerken insanlarda ne giyeceklerine karar vermeye çalışıyor. Yeni dönem modası birçok renkle öne çıkarken yaz modasında şık olmak için canlı olmalısınız. 2021 yaz modasında ne giysem? Sorusunun cevabını verelim.

Spor kombinler

Yaz modasında spor kombinler her zamanki gibi öne çıkıyor, özellikle sokak tarzı olarak yine rahatlık öne planda bulunuyor. Yaz modasında taytlar yine değişmezler arasında yerini alırken, boyları diz üstüne kadar çıkıyor. Spor ve sokağın şıklığını birleştiren taytlarda birçok renk bulunurken, siyah renkler albenisini bu yazda koruyacak.  Taytlar üzerine alıştığımız t-shirtler yerine daha bol dekolte ve uzun gömlekler son dönemin ışıltısı olacak. Siyah, beyaz renklerle süslü gömlekler, siyah diz üstü tayt ve rahatlığın adresi olan yüksek topuk spor ayakkabılarını giymiş kişiler bu yaz bolca karşımıza çıkacak.

Mini şortlar da yine yaz modasında gözlerden kaçmıyor, son birkaç yıldır öne çıkan mini şort modası bu yılda trendeler içinde yerini alacak. Kombin şeklinde genelde mavi tonları öne çıkan mini şortlarda beyaz ve siyahlarda gözümüzden kaçmıyor. Mini şortlarda kombin olarak üst tarafa askılı t-shirt modası bu sene sokaklara inecek. Fark olarak mini şort içinde file çoraplar hiç olmadığı kadar gözümüze çarpacak.

Yaz elbise modası

Spor kombinlerde elbiselere geçelim, yaz demek eğlence demek, yaz demek düğün demek, yaz demek elbise demek. Bu sene elbise modasında kırmızı ve sarı önde görülen renkler olarak biliniyor. Mavi de bu iki rengi bırakmaya hiç niyetli değil. Saten kumaşların yer aldığı abiyemsi kıyafetler daha ağır kombinlerde kullanılırken, sokak kıyafetlerin de elbise olarak rahat ve hafif olan elbiseler tercih ediliyor. Birkaç senedir, göze çarpan geçmişe dönük imal edilmiş elbiseleri bu yıl görmek çok zor olacak. Yeni yılda moda tamamen geleceğe ve şimdiye odaklanmış durumda yer alıyor.

Editör: TE Bilişim