2021 yazının en gözde makyaj trendlerini sizin için araştırdık...

Çekici ve rahat makyaj stillerinin ön plana çıkacağı bu yaz, makyaj sanatçıları ve güzellik uzmanları hangi trendleri öneriyor?

Gözlerde Canlı Renkler

Yaz sıcaklarında parlak renkler ve pozitif enerji öne çıkıyor. Çok renkli göz farları bu yaz popüler olacak. Gün batımından ilham alan göz farı uygulamalarında renkli göz makyajını nötr bir taban kullanarak ortaya çıkarabilirsiniz.

Dudaklarda Saten Etkisi

2021 yaz makyajı trendlerinde saten rujlar da var. Özellikle maskelerin indirildiği anlarda dudaklar öne çıkıyor. Make-up artistlere göre bu yaz saten dudaklar ön planda olacak. Parlak ile mat arasındaki bu görünüm herkesin başını döndürecek. Şeftaliler, pembeler.. Tüm yaz renklerinde saten rujlar tercih edilecek.

Doğal Makyaj

Sade ve pürüzsüz görünen doğal makyajlar 2021 yazına damga vuracak. Hafif ve kusursuz bir makyaj yaparak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Temiz bir cilt, hafif kızarmış yanaklar, nötr dudaklar, taralı kaşlar ve kıvrık kirpikler ile bu görünümü elde edebilirsiniz.

Kapatıcı in, Fondöten out!

Doğal yaz makyajı için fondöten yerine kadifemsi bir kapatıcı kullanılabilir. Pürüzsüz bir cilt tonu için su bazlı kapatıcılar kullanılabilir.

Jel veya Krem Allık

Makyaja ışıltı katacak krem veya jel bir allık, bu yaz vazgeçilmezimiz olacak! Toz allıklar çöpe!

Şeftali Allık

Yaz mevsimini en güzel yansıtan renklerden biri de güneş ve günbatımı tonlarıdır. Şeftali sıcaklığı bu yaz yanaklarımızda yer bulacak.

Editör: TE Bilişim