İnegöl mobilya firması olan İnegöl Store, aldığınız ürünü anlaşmalı olduğu firmadan tedarik ederek en kısa sürede adresinize ulaştırmaktadır. Dünya’nın her yerine profesyonel şekilde hizmet veren firma, Tükiye’ de yaşayan müşterileri için ücretsiz taşıma ve kurulum hizmeti sunmaktadır. Modern ve şık mobilya çeşitleriyle müşterilerini memnun eden İnegöl Store, her zevke hitap etmektedir. Aradığınız ürünü bulmanızda yardımcı olan deneyimli çalışma arkadaşları, sizleri mağazalarında güzel şekilde ağırlayarak istediğiniz ürün hakkında bilgilendirme yapmaktadır.

İnegöl Store’de bulunan yemek takımları, yatak odası takımları ve çocuk odası takımları gibi daha pek çok ürün yüksek kaliteli malzemelerden üretilerek yıllarca sorunsuz kullanım özelliği sunmaktadır. Özel kumaşlardan üretilen mobilyalar ile yıpranma, eskime, renklerinde solma veya yırtılma gibi sorunlar yaşamazsınız. Eğer herhangi bir problem yaşarsanız mağazanın numaralarından iletişime geçerek sorunuzun çözülmesini sağlayabilirsiniz. 2 yıla kadar garantili ürünleri sayesinde sürekli yenilemenize ve onarmanıza gerek kalmaz tasarruf edersiniz. Kullanışlı ve estetik mobilya modelleri ile hayalinizdeki eve kavuşmanızı sağlayan firma, farklılık arayanlar için de özel tasarım hizmeti vermektedir. İstediğiniz özelikteki ürünleri belirterek başka kimsede olmayan size özel ürünlere sahip olabilirsiniz.

İnegöl Mobilya Modelleri

İnegöl mobilya modelleri pek çok renkte ve tarzdadır. Gri, siyah, beyaz gibi renklerin dışında mavi, turkuaz, kırmızı ve sarı gibi farklı renklerde olan ürünleriyle evinize farklı hava katıyor. İstediğiniz renklerde takımlar oluşturabilirsiniz. Tercihinize göre ürünleri bir araya getirebilirsiniz. Koltuk takımının içerisinden istediğiniz ürünü çıkabilirsiniz. Müşteri odaklı hizmet veren firma ihtiyaçlarınıza yönelik hizmet vererek, istemediğiniz parçalara ödeme yapmanızı önlemektedir. Tamamen içinize sinen mobilyalara sahip olmanız için düşüncelerinizi dikkate alarak, aradığınız ürünleri sizlere sunmaktadır.

Neden mi İnegöl Store’yi tercih etmelisiniz? Çünkü;

  • Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadırlar.
  • Uygun fiyatlarıyla yardımcı olmaktadırlar.
  • Kaliteli ürünleriyle hizmet vererek sorun yaşamanıza engel olurlar.
  • 24 aya kadar garantili ürünler sunarak müşterilerini mutlu ederler.
  • İade ve değişim seçenekleri sunarak müşterilerinin haklarını korurlar.
  • Türkiye’nin her yerine ücretsiz kurulum ve teslimat yaparlar.
  • Geniş ürün yelpazesiyle aradığınız ürünü bulmanızda yardımcı olurlar.
  • Modern tasarımlarıyla çağa ayak uydurmanızı sağlarlar.
  • Yıllardır sektörde bulunmaları sayesinde deneyim ve tecrübeleriyle destek olurlar.
  • Hızlı ve güvenilir şekilde hizmet verirler.

Fiyatları

Fiyatları seçtiğiniz mobilyanın modeline ve kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. İnegöl Store her bütçeye hitap ederek aradığınız fiyatta ve özellikte ürünler sunmaktadır. Kaliteli ürünlerini uygun fiyatlardan sunmayı ilke edinen firma yeni evleneceklere ve evini yenileyenlere yardımcı olmaktadır. Uygun fiyatlı kampanyalarından yararlanmak için düzenli takip edebilirsiniz. Sitelerine üye olarak bildirimler de alabilirsiniz. Ürün sipariş ettiğiniz zaman hangi aşamada olduğu hakkında sizleri bilgilendirerek endişelerinizi ortadan kaldırmaktadır. Özellikle yurt dışında yaşayanlar için çok yararlı olan bu özellikleri sayesinde ürününüz hakkında istediğiniz zaman bilgi alabilirsiniz.

İnegöl Store bebek odası takımı, çocuk odası takımı, genç odası takımı, yemek odası takımı ve yatak odası takımı gibi daha pek çok ürün seçeneğiyle kaliteli şekilde hizmet vermektedir. Sade severler, şık tasarımlar sevenler ve farklı ürün arayanlar için hizmet veren İnegöl Store, her modeli bir arada sunmaktadır. İnternet sitelerine göz atarak istediğiniz ürüne kısa sürede ve güvenilir şekilde ulaşabilirsiniz. Piyasanın altındaki fiyatları sayesinde sizleri mutlu ederler. Hizmetlerinden %100 memnun kalmanız için her zaman ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Editör: TE Bilişim