31 Ocak 2021 tarihinden itibaren retro harekette olan Merkür’ün ileri harekete geçtiğini biliyoruz. Burçlar arasında 3 haftadır iletişim konularında üzerinizde olan baskıyı üzerinizden atacaksınız. Bu dönemde karşımıza çıkan sıkıntılarla yeni adımlar atabilirsiniz.

Pazartesi ve Salı günleri, bazı konulara daha hassas davranacaksınız. Çarşamba günü üzerinizde duygusal baskı hissedeceksiniz. Finansal konularda da kendinizi baskı altında hissetmeden karar vermeniz gerekiyor. Emin adımlar atmadığınız sürece bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü kendinizi ve partnerinizi daha mutlu edeceğiniz bir gündesiniz.

Perşembe gününden sonra Venüs Balık burcuna geçecek ve 21 Mart tarihine kadar bu burçta kalacak. Bu süreçte de sevgilinize karşı daha anlayışlı olacak ve affetme duygunuz ön plana çıkacaktır. Aldığınız kararları bu süreçte sorguladığınızda daha emin adımlar atacaksınız. Aşkınızı ön planda tutarak partnerinizle daha mutlu günler yaşayacaksınız. Mars’ın bulunduğu açı sebebiyle uzun zamandır aklınızda olan konuları hayata geçireceksiniz.

Cuma gününde de kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Farklılaşmadan hayatınıza aldığınız kişileri de olduğu gibi kabul etmeniz gerekiyor. 27 Şubat tarihinde ise Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizin tamamlanmanızı sağlayacaktır. Bu dolunay da diğer burçlar da mantığı ön planda tutacak ve hayatını netleştirecektir. Son 3 haftadır gündeminizde yer alan konuları daha fazla irdeleyerek yeni kararlar alabilirsiniz.

22-28 Şubat Haftalık Burç Yorumları açıklandı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, yay, Oğlak, Kova ve Balık Burçlarının detaylı yorumları haberts.com da sizlerle. İşte, 22-28 Şubat 2021 Haftası Burç Yorumları…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaya Satürn ve Uranüs arasındaki açının kesinleşmesiyle başlıyorsunuz. Yaşam kaliteniz oldukça artıyor. Bu hafta hayatınız tamamen değişecek. Başarılarınızı büyümenin en önemli yolu bazı yenilikleri yapmaktan geçecektir. Sahip olduğunuz başarıları daha da büyümek için bazı yeniliklere merhaba diyeceksiniz. Bu hafta yatırım yapmanız için doğru bir haftadasınız. Uyduların hareketleri sizin psikolojik durumunuzu etkilese de genel olarak sakin bir yapıya sahipsiniz. Venüs’ün Balık burcuna geçiş yapmasıyla kendi benliğinize yeniden dönebileceksiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle sosyal alanda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu haftaya öyle bir mutlu başlayacaksınız ki, tüm haftanız öyle geçecek. Organizasyonların tam manasıyla aranan ve görünen adı olacağınız için anın büyüsüne kapılmanın dışında çevrenize katkı sağlayacak davranışlar sergileyeceksiniz. Yönetici gezegeniniz olan Venüs ile Mars arasında olan açı sizin uzun zamandır beklediğiniz kariyere sahip olmanızı sağlayacaktır. Bu hafta sizin hayatınızın dönüm noktası. En iyi anlaştığınız ve en iyi anlaşamadığınız burçlardan biri olan Koç burcu ile hayatınızı birleştirmek üzere bir adım atabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları

Satürn ve Uranüs arasında olan açının kesinleşmesiyle haftaya merhaba diyeceksiniz. Geçmişinizin üzerine çizgi çekecek ve geleceğe gitmekten başka çareniz olmadığını anlıyorsunuz. Karşınıza çıkacak olan yeniliklere ve fikirlere açık olup, çevrenizi genişleteceksiniz. Bulunduğunuz yeri ve yaşam alanınızı değiştirebileceğiniz bazı gelişmeler yaşayacaksınız. Çevreye uyum sağlamak aslında sizin karakterinizde var. Aşk hayatınızda kıskançlıklarınız ve tripleriniz sevgiliniz veya eşinizin canının sıkılmasına sebebiyet verecek. Kendinize çeki düzen vermenin tam vakti.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Sosyal çevrenizle alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı bırakacak ve tecrübeleriniz ışığında ve çevrenizin beklentisi doğrultusunda karşılık bulabilecek ve kendinizi mutlu etmeyi başaracaksınız. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi sizi de etkileyecek. Yaşamınızdaki ve düşüncelerinizdeki değişiklikler için gökyüzünden olumlu geri dönüt alacaksınız. Eğitim hayatınızda ya da eğitim almayı düşündüğünüz konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başarı sizin ikinci adınız gibi bir şey. İş hayatınızda üstlerinize karşı davranışlarınıza bu süreçte dikkat etmeniz gerekiyor. İş arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları sakinlikle karşılamak sizin başarılı olmanızı ve gelirinizi artırmanızı sağlayacaktır. Sosyal çevrenizi genişletmek için yeni yeni ortamlara gireceksiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları

İkili ilişkilerinizde geçmişinizin etkisinden kurtulmanın tam vakti. Aynı hataları bir daha yapmamak adına sevginizi ve iletişiminizi karşı tarafa sunacaksınız. İş hayatınızla alakalı bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Size sunulan bazı imkanları göz ardı etmeden çalıştığınız takdirde kazancınıza kazanç katabilirsiniz. Neyi nasıl yapmanız ile ilgili konularda fikirlerinizi değiştirdiğinizde önünüze bakmanız gerekiyor. Partnerinizle alakalı konularda biraz sakin kalmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Her zaman sinirli bir ruh hali hem sizin yıpranmanıza hem de üzülmenize neden olacaktır. Attığınız adımlara dikkat ettiğiniz takdirde başarıyı elde edebileceksiniz. İş hayatınızda yenilikler sizi bekliyor. Gelen tekliflere açık olmanız gerekiyor.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaya Satürn ile Uranüs arasındaki kare açının kesinleşmesiyle başlayacaksınız. Bu anlar sizi çok zorlayacak ama öğrenmeniz gereken şeyleri anlatacaktır. Bu süreçte yaşadığınız zorluklar, verimliliğin yükselmesine neden olacak. Sizin öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Her şey sizin düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Venüs, bu hafta Balık burcunda hareket edecek. Bu hareket sizi sosyal, duygusal ve kariyer alanınızda etkileyecek. Kariyerinize başarı sağlayacağınız bir haftada bulunuyorsunuz. Balık burcunun duygusallığı sanki bu hafta size geçmiş gibi gözüküyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar artık kalmadı. Karşılıklı anlayış sayesinde aranızdaki bağı kuvvetlendirebileceğiniz bir haftadasınız. Gereksiz kıskançlıklara hiç gerek yok. Partneriniz sizi çok seviyor.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları

Geçmişinizi geride koymak sizin için çok zor. Bu kadar zorluğun içerisinde karşınıza çıkacak olan ferahlık her şeyin netleştiğini, sizi kararsız kılan bazı konuların değişmeye başladığının göstergesidir. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi, maddi ve manevi kazanım sağladığınız konularda size yeni kapılar açacaktır. Bu nedenle pek çok içsel konularda kendinizle olan yarışınızı kazanacaksınız. Marsın size karşı gösterdiği korkularla baş etmeyi zorlaştırsa da bu süreç sizi oldukça yoruyor. Bazı sorunları tek başına aşacağınızı biliyorsunuz. Fakat elbette birinin desteğini almak sizi mutlu edecektir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraber çocuk sahibiyseniz çocuklarınızla aranızdaki bağ kuvvetlenecek. Eğer çocuğunuz yoksa bu tarz konular gündeminize gelebilir. Bu dönemde el becerileriniz kadar kalp becerileriniz de nasibini alacak. Bu hafta yeni bir yola başlamak, yolunuzun manzarasını ve alt yapısını daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Sizin yönetici gezegininiz Mars ile Venüs arasındaki açı, aile içerisinde istemediğiniz bazı tatsızlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Göreceğiniz ve duyacaklarınıza iki taraflı iyi şekilde yaklaşmanız gerekiyor.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızda ve iletişimlerinizde eskiyle yeninin tartışmasına girebilirsiniz. Değişim yaşamakta zorlandığınız konuları aşmak için size sunulan imkanları değerlendirmeniz gerekiyor. Keşfetmeyi sevdiğiniz kişilerin yanına sığınabilirsiniz. Bu süreç içerisinde tüm iyiliği ortaya çıkarmanız gereken bir vakittesiniz. İyilikleri ortaya çıkarmak sizin işiniz. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle aile hayatınızda ve evinizde bazı fedakar zamanlar yaşayabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bağın kuvvetlendiğini görebileceksiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaya Satürn ile Uranüs arasında olan kare açının kesinleşmesiyle başlayacaksınız. Sahip olduğunuz değer yargılarınızı ve maddi kaynaklarınızı değiştirmek sizin için zor olsa da o zorlukları nasıl aşacağını bilen biri olarak adım atmanız gerekiyor. Geleneklerinizi yeniliklerle değiştirmenizde fayda var. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle partnerinize karşı biraz daha duygusal ve hassas olacaksınız. İş hayatınızda hatalara yer yok. Kendinizi giderek başarıya yaklaştırmalı ve kazancınıza kazanç katmalısınız.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta burcunuzda hareket eden Satürn ile Boğa burcunda hareket eden Uranüs arasında olan açı sizin bildiğiniz eski ve yeni çatışmasına yeni bir soluk getirmenize olanak sağlayacak. Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber üzerinizde olan yüklerden kurtulabilirsiniz. Geçen ay içerisinde edindiğiniz tecrübeleri hayata geçirmenin tam zamanı. Maddi konularda ve bazı kaynaklarınızda azalma olabilir. Hesabınızı kitabınızı ona göre yapmanız gerekiyor.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Eskinin ve yeninin etkisini bu hafta göreceksiniz. Uzun zamandır aklınızda olan fakat ertelediğiniz bazı konularla yüzleşmenin tam zamanı. Yapmanız gereken tek şey, çağa ve hayatınıza ayak uyduracak şekilde bir düzen kurmaktır. İhtiyacınız olan gücü ve çıkış noktalarını Venüs’ün burcunuza geçmesiyle ortaya çıkarabilirsiniz. Bağışıklığınızı güçlendirmeli ve eski sağlığınıza yeniden kavuşmak için çaba göstermelisiniz.

Editör: TE Bilişim